Меню Меню
RU

AMSERV MOTORS SADARBĪBĀ AR MOTO PICA PIEDĀVĀ KONKURSU!

10.07.2020

KONKURSS norisinās tikai "Amserv Motors" Toyota autocentra “Facebook” profilā. 

Šobrīd lieliski vasaras piedāvājumi ne vien jauniem Toyota automobiļiem, bet arī TOYOTA PLUS kvalitatīviem mazlietotajiem auto, kuriem veiktas visas ražotāja noteiktās pirmspārdošanas pārbaudes. Kura no šīm devīzēm tiek izmantota "Amserv Motors" mazlietoto Toyota automobiļu reklāmās?

  1. Brauc uz Krasta!
  2. Labi auto – Krasta 3!
  3. Gluži kā jauns!

Kas Tev jāizdara, lai varētu ņemt dalību viktorīnā?

  1. Seko mūsu profilam sociālajā tīklā “Facebook”;
  2. Dalies savā profilā (publiski) ar mūsu konkursa ziņu;
  3. Ieraksti mūsu konkursa “Facebook” paziņojuma komentāru laukā savu atbildi!

Kā mēs izvēlamies uzvarētāju?

  1. Atlasām pareizo atbilžu sniedzējus;
  2. Pārliecināmies par vienkāršo nosacījumu izpildi;
  3. Izlozējam vienu balviņas ieguvēju starp kvalificējušajiem.

Piektdien, 10. jūlijā, uzzināsim veiksminieku(-ci). Balvā – kāda no lielajām (42 cm) MOTO PICA kārdinošajām picām* pēc uzvarētāja izvēles ar piegādi** vai MOTO PICA dāvanu karte 15 EUR vērtībā.

Atsauce par privātumu: Mums rūp Jūsu datu drošība, tādēļ pirms savas dalības konkursā, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/social

un vispārīgo Privātuma politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/dati

Ierakstot savu atbildi komentāru rindā Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm! Konkursa norises laiks no 06.07.2020. no paziņojuma mūsu profilā līdz 10.07.2020. līdz uzvarētāja paziņošanas brīdim.

Konkursu veido:

  • AMSERV MOTORS Toyota autocentrs, Rīgā, Krasta ielā 3. Piezvani – 67204750. 
  • MOTO PICA, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2. Pasūti sev picu – 29750750 vai https://motopica.lv/

*) Konkursa uzdevuma attēlā ir redzama pavisam neparasta pica – Sogno di Roma (Sicīlijas mīkla, citrussaldā mērce, mocarella, zemenes, kazenes, banāni, mellenes, dzērvenes, mandeļu skaidiņas). Pica ar Amserv simbolu – zemenīti :)

**) Picas piegāde ir iespējama (iekļauta balvā) tikai uz adresēm Rīgas pilsētas teritorijā, Mārupē un Jaunmārupē. Dāvanu kartes piegāde, savukārt, iespējama visā Latvijā.

Viktorīnas uzdevuma sagatavošanā izmantoti foto no AMSERV MOTORS reklāmas un publicitātes materiāliem un picas attēls no MOTO PICA reklāmas materiāliem.