Меню Меню
RU

2022. GADA 999 TŪRES AMSERV POSMS IZSPĒLĒTS!

16.07.2022

Šīs vasaras 10. jūlija svētdiena Golfa klubā Reinis sapulcēja rekordlielu skaitu spēlētāju, kuri varēja izbaudīt burvīgu dienu, par kuru bija parūpējies AMSERV un TOYOTA! Saule, TOYOTA jaunākie auto laukumā, divi hole-in-one, garšīgais un veldzējošais pit-stops... Līksmi un iedvesmojoši sporta un atpūtas svētki! Tādas sajūtas var radīt tikai AMSERV, kur atrodoties vienmēr jūties labi – esi gaidīts, aprūpēts un zini, ka Tavs auto ir zinošāko meistaru rokās!
 


Dāmu ieskaites grupā, savā HCP izspēlējot, savu pirmo tūres uzvaru izcīnīja talantīgā Laura Kalniņa, saņemot balvā SPA procedūras savam auto! Augsto otro vietu izcīnīja Ingemāra Jansone, kuru no uzvaras šķīra vien sitiens! Bet trešo labāko sniegumu ar 35 punktiem parādīja Evita Bādere!
 
Kungu ieskaites grupā ar HCP 19-36 super spēli demonstrēja Māris Lazdiņš ar 44 Stableford punktiem! Augsto otro vietu izcīnīja jaunais talants Rūdolfs Guntis Gūtmanis ar 38 Stbaleford punktiem, bet godalgoto trijnieku noslēdza Gatis Kalniņš ar 37 Stableford punktiem. Aigars Laucenieks gan izspēlēja ar 38 punktiem, kas varētu maldināt lasītājus, bet dēļ darba attiecībām ar dienas sponsoru, tika pie veicināšanas balvas!
 
Stiprākajā kungu grupā, kur konkurence nebija maza, pārliecinošu uzvaru ar savu sezonas labāko Reiņa spēli, izcīnīja Matīss Kligins ar 68 neto punktiem un diviem bērdijiem! Augsto otro vietu ieguva Andris Jučmanis arī ar iespaidīgu sniegumu – 69 neto punktiem! Olavs Legzdiņš arī kāpa uz goda pjedestāla ar 71 neto punktu, turklāt divreiz, jo līdz jaunam TOYOTA auto pietrūka vien metriņš ar astīti, bumbai noripojot tieši gar bedrīti!

3./12.bedrītē starp kungiem tālsitēja titutls pienācās Edvardam Asaram-Asarovskim, bet starp dāmām Zandai Simanovičai!
 
Paldies visiem spēlētājiem, atbalstītājiem un viesiem par dalību un pozitīvu kopā būšanu! 

Rezultātus varam aplūkot šeit: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=2057#/competition/3549326/results/3373634