Izvēlne Izvēlne
LV

Jaunais Toyota C-HR. Drosmīgais ir kļuvis vēl drosmīgāks

18.10.2023


Izvēlies izpausties ar jauno un izteiksmīgo Toyota C-HR. Radīts bez noteikumiem un iedvesmojies no pirmās paaudzes C-HR, kas mainīja stereotipus par pilsētas krosoveru, jaunais kompaktais Toyota SUV izskatās kā neviens cits. Pie jaunā Toyota C-HR stūres var droši uzdrīkstēties atšķirties.

 

Pieteikt testa braucienuPieprasīt piedāvājumu

 

Jaunais Toyota C-HR

Dizains, kas lauž stereotipus

Jaunais Toyota C-HR pārkāpj ikdienišķos noteikumus. To nav iespējams nepamanīt, jo tas apvieno kupejas stilu ar spēcīgu pilsētas apvidus auto koptēlu un drosmīgiem krāsu risinājumiem. Brīvi domājošs un novatorisks, ar precīzām līnijām un dinamisku profilu, tas ir konceptauto, kas ir piedzīvojis materializāciju sērijveida automobilī.


  • Jaunais Bi-tone Plus virsbūves krāsojums pagarina kontrastējošo melno jumtu, aptverot arī automobiļa aizmuguri, sekojot virsbūves līknēm un izceļot auto izteiksmīgās proporcijas.
  • Pirmo reizi Toyota automobilī — iebūvēti izbīdāmi durvju rokturi, kas ir jaunā Toyota C-HR tīrā, skulpturālā stila viena no atslēgām.
  • Drosmīgam dizainam nepieciešamas izteiksmīgas detaļas. Uzmanību piesaista 20 collu frēzēti diski, kas auto koptēlam piešķir augstākās klases automašīnu emocijas.
  • Panorāmas jumts, kas veidots no termiski efektīva stikla, nodrošina gaismu un telpu bez nevēlama karstuma. 


Iespaidīga funkcionalitāte

Funkcijām bagāts, bet vienlaikus intuitīvs — jaunais Toyota C-HR piedāvā ērtu un personalizētu lietošanas pieredzi, kas paredz tavas vajadzības. Pārvērt braucienus neatkārtojamā pieredzē ar bezvadu savienojamību, atsaucīgu salona apgaismojumu un aizraujošu telpisko skaņu.

  • Ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgais Toyota Smart Connect 12,3 collu skārienekrāns ļauj tev ērti pārskatīt savu digitālo pasauli. 
  • Maināms salona apgaismojums, ko vari pielāgot savām vēlmēm, piedāvā 64 krāsu paleti. Vēro, kā tas mainās, atspoguļojot dienasgaismu un diennakts laiku. Izmantojot drošas izkāpšanas palīgsistēmu, apgaismojums var ieslēgties arī sarkanā krāsā, lai brīdinātu par iespējamu sadursmi.
  • Izcilas kvalitātes JBL skaļruņi nodrošina aizraujošu sniegumu. Metāla restveida pārklājums uz augstfrekvenču skaļruņiem palīdz nodrošināt skaidrus augstos toņus, savukārt jaudīgs zemfrekvenču skaļrunis parūpējas par izteiksmīgiem basiem.
  • Mūsu jaunākais Toyota Safety Sense aktīvo drošības un autovadītāja palīgsistēmu komplekts ir ietverts standarta aprīkojumā un piedāvā jaunas un uzlabotas tehnoloģijas salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli.

Atsevišķas eksterjera, interjera un viedierīču pozīcijas var būt kā izvēles aprīkojums.

Jaunās paaudzes Toyota C-HR
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Pārsteidzošs un progresīvs — jaunais Toyota C-HR ir drosmīgs un viennozīmīgi proaktīvi mūsdienīgs. Radīts Eiropā ar uzsvaru uz Eiropas klientu vēlmēm. Virzīts uz ilgtspējību, vairāk izmantojot otrreizēji pārstrādātus materiālus kā arī materiāļus bez dzīvnieku izcelsmes. Maksimāli samazinot oglekļa emisijas, svaru un ieviešot praksē jaunus ražošanas procesus. Ar pretenzijām uz Premium klasi, elektrificēts un ar izsmalcinātu stilu — tas ir auto, kuru tu jau gaidīji.

Zvani 67204746 un pasūti savu jauno Toyota C-HR jau tūlīt!

Aplūkot modeļa sadaļu!