Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota OPTIFIT rezerves daļas

TOYOTA OPTIFIT – Kvalitatīvas oriģinālās rezerves daļas par pieejamu cenu

Kādēļ dot priekšroku oriģinālajām rezerves daļām?

Optifit ir Toyota oriģinālo rezerves daļu produktu grupa, kurā ietilpst rezerves daļas, kas pirmām kārtām ir paredzētas izmantošanai pēcgarantijas remontam un apkopēm. Toyota mērķis ir piedāvāt Optifit rezerves daļas par konkurētspējīgām cenām tieši vecākiem Toyota modeļiem. Lai gan Optifit rezerves daļu paredzamais ekspluatācijas mūžs ir plānots īsāks nekā oriģinālajām rezerves daļām, tomēr tās tik un tā atbilst visām Toyota kvalitātes prasībām. Atbilstoši tam arī to cena ir zemāka, lai gan kvalitāte, piemērotība un ekspluatācijas drošība nav mazinājusies.

Kvalitāte un uzticamība

Toyota oriģinālo komponentu kvalitāte tiek nodrošināta ar daudzām pārbaudēm – sākot ar izejvielu izvēli un beidzot ar savietojamības un ekspluatācijas drošuma eksperimentiem dažādos ekspluatācijas apstākļos. Toyota rezerves daļu nemainīgā kvalitāte nodrošina vienmēr nevainojami atbilstošas rezerves daļas, kas savukārt efektīvāk ļauj izmantot automobile apkopei paredzēto darba laiku. Tā kā laiks netiek tērēts rezerves daļu pielāgošanai, klients ietaupa uz apmaksājamo darba stundu rēķina.

Saprātīga cena

Toyota Optifit rezerves daļu cenas līmenis ir ļoti konkurētspējīgs salīdzinājumā ar alternatīvajām B un C kategorijas rezerves daļām. Ņemot vērā cik daudz laika tiek tērēts oriģinālo rezerves daļu nomaiņai, lētāk būtu izmantot tieši Optifit.

Toyota garantija izstrādājumiem

Toyota oriģinālajām rezerves daļām ir pilnīga ražotāja garantija. Toyota Optifit rezerves daļām ir 12 mēnešu garantija, bet Optifit akumulatoriem – pat trīs gadu garantija. Optifit oriģinālajām rezerves daļām nav kilometru ierobežojuma garantijas ietvaros.

Toyota oriģinālo rezerves daļu mērķtiecīga izmantošana un Toyota apkopes programmas ievērošana arī pēc garantijas laika beigām ietekmē Jūsu automobiļa tālākpārdošanas vērtību. Toyota pārstāvniecībā pārbaudīta korekta automobiļa apkopes vēsture var palielināt pārdodamā automobiļa cenu līdz 10 %, bet varbūtība pārdot automobili ātrāk ir daudz lielāka.

Kā Toyota Optifit rezerves daļas var iegādāties šādus izstrādājumus:

— radiatorus

— spuldzes

— izpūtēja daļas

— bremžu klučus

— akumulatorus

— logu tīrītājus

— sajūga komplektus

— ģeneratorus

— starterus

— automātiskās pārnesumkārbas

Eiropā izgatavotās un Toyota standartiem atbilstošās Optifit rezerves daļas ir ekonomiska iespēja iegūt uzticamas rezerves daļas, kuras, pateicoties garantētajai izturībai, kopsummā nodrošina cenas priekšrocības salīdzinājumā arī ar B un C kategorijas rezerves daļām.

Saudzējiet savu auto – nelietojiet sliktas kvalitātes vai neoriģinālās rezerves daļas!

Tālruņa numuri saziņai ar „Amserv Motors” servisu

Mobilā līnija: 2928 5502
Servisa kontakttālrunis: 6735 8005 
Virsbūvju remonta nodaļas administrators:    6735 8011

e-pasts: info@amserv.lv

Autoservisa cenu lapa
On-line servisa pieteikums
On-line rezerves daļu iegādes pieteikums
Klienta apkalpošanas līgums (juridiskām personām)

Vairāk kontaktinformācijas un teritorijas plānu, kā arī mūsu darba laikus skatiet sadaļā “Amserv Motors” autocentra kontaktinformācija!