Izvēlne Izvēlne
LV

Virsbūves darbu un krāsošanas nodaļa

„Amserv Motors” telpās izvietota mūsdienīga virsbūves darbu un krāsošanas nodaļa 1500 kvm platībā.

Virsbūvju remonta un krāsošanas kompleksā atrodas auto virsbūves atjaunošanas cehs, detaļu noliktava, krāsu laboratorija, un divas krāsošanas kameras. Auto virsbūves remonts tiek veikts ar trīs Car-O-liner virsbūvju ģeometrijas korekcijas iekārtām jeb „robotiem”, kas ļauj pilnībā atjaunot gandrīz jebkuras markas automobiļu ģeometriskos parametrus. Divi atsevišķi pacēlāji paredzēti auto ritošās daļas remontam, lai auto nav speciāli jātransportē uz galveno servisa remontdarbu telpu. Otrā stāva līmenī izvietota detaļu noliktava. Izjaucot katru mašīnu, darba procesā nevajadzīgās detaļas tiek vienkopus savietotas speciālos ratiņos un uzglabātas šajā noliktavā. Turpat izvietota arī jauno rezerves daļu noliktava virsbūves remontdarbiem apmēram viena mēneša apjomā. Kopumā virsbūves remonta darbiem izveidotas sešas darbavietas, no kurām divas paredzētas tieši darbam ar auto metāla daļām. Darbus pārrauga kvalitātes kontrolieris, kurš pārzina gan katra auto remontdarbu procesu, gan laika grafiku, kad auto jābūt gatavam. Deviņas atbilstoši aprīkotas darbavietas paredzētas auto sagatavošanai krāsošanai. Divas atsevišķas darbavietas izveidotas auto pulēšanai un salona ķīmiskajai tīrīšanai.

Pati krāsošana tiek veikta divās krāsošanas kamerās. Viena no tām ir Blowterm, bet otra - rūpnīcā SIMA izgatavotā kombinētās krāsošanas kamera ar atsevišķu žāvēšanas kameru. Šīs kameras vadību veic ar īpašu vadības pulti – pieskārienekrānu (touchscreen), ar ko tiek regulēti visi kamerā notiekošie procesi – temperatūra, gaisa plūsmas, apgaismojums u.c.

Auto virsbūves remonta un krāsošanas darbu nodaļa būtībā ir kā miniatūra auto ražotne, jo visa procesu organizācija darbojas pēc secīgi izstrādātas sistēmas: auto izjaukšana, sagatavošana krāsošanai (špaktelēšana, gruntēšana, slīpēšana), pati krāsošana un žāvēšana, auto salikšana un pārbaude (ģeometrija, elektronika u.c.) līdz auto tiek atdots klientam. 2009. gada 8. oktobrī svinīgā ceremonijā Toyota Motor Europe (TME) apstiprināja „Amserv Motors” virsbūvju remonta un krāsošanas nodaļu kā pirmo Baltijas valstīs, kas sertificēta atbilstoši jaunākajiem Toyota standartiem.

Sakarā ar 2011. gada maijā uzsākto vienotas AMSERV LATVIJA grupas izveidi, kā arī vienotu kvalitātes un klientu apkalpošanas standartu ieviešanu, sākot ar 2011. gada 1. jūniju visu AMSERV LATVIJA grupas uzņēmumu automašīnu virsbūves remonta un krāsošanas darbi turpmāk tiks veikti esošajā „Amserv Motors” virsbūvju un krāsošanas nodaļā Rīgā, Krasta ielā 3.

SIA „Amserv Motors” virsbūvju remonta un krāsošanas nodaļa ir kļuvusi par autorizētu servisa uzņēmumu darbam ar Toyota, Lexus, Opel, Peugeot, Chevrolet un Ssang Yong automašīnām.

Virsbūves darbu un krāsošanas nodaļa remontdarbu tāmēšanu veic darba dienās no plkst. 9:00 līdz 17:00. Sestdienās, svētdienās un svētku dienās tāmēšanas pakalpojumi netiek sniegti.

 

Mobilā līnija:  2928 5502
Virsbūvju remonta nodaļas administrātors:     6735 8011
Servisa kontakttālrunis:  6735 8005

e-pasts: info@amserv.lv

Autoservisa cenu lapa
On-line servisa pieteikums
On-line rezerves daļu iegādes pieteikums
Klienta apkalpošanas līgums (juridiskām personām)

Vairāk kontaktinformācijas un teritorijas plānu, kā arī mūsu darba laikus skatiet sadaļā “Amserv Motors” autocentra kontaktinformācija!