Izvēlne Izvēlne
LV

Finansējums

Lai iegādātos jaunu automašīnu, aizvien vairāk cilvēku un uzņēmumu izvēlas līzinga finansējumu. Pastāv vairākas iespējas, kā iegādāties jaunu vai mazlietotu automašīnu, proti, izmantojot finansu vai operatīvo līzingu, vai arī ņemot kredītu bankā.

Izvēloties finansu līzingu, jūs samaksājiet pirmo iemaksu, bet atlikušo mašīnas vērtību, kopā ar procentiem sedziet līzinga perioda laikā. Tādējādi pēc visu maksājumu veikšanas, līzinga periodam noslēdzoties, mašīna pāriet jūsu īpašumā.

Savukārt operatīvais līzings būtībā uzskatāms par ilgtermiņa nomu. Tas darbojas sekojoši - jūs samaksājat pirmo iemaksu, kas visbiežāk ir mazāka nekā izmantojot finansu līzingu, un līzinga periodā sedzat starpību starp automašīnas nenomaksāto vērtību un tās atlikuma vērtību, jeb vērtību, kas auto būs pēc līzinga perioda beigām – parasti 30 – 40 procenti no jaunas automašīnas cenas. Līzinga periodam beidzoties, jūs atgriežat automašīnu līzinga kompānijai un atkal varat iegādāties jaunu auto, turklāt jums vairs nav jārūpējas par lietotās automašīnas pārdošanu. Operatīvais līzings paver iespējas lietot dārgākas vai iegādāties vairākas automašīnas vienlaicīgi, kā arī uzņēmumiem izmantot relatīvi jaunāku autoparku. Vairums līzinga kompāniju piedāvā arī Pilna servisa operatīvo līzingu, kas nozīmē, ka ikmēneša maksājumos iekļauti visi ar automašīnas ekspluatāciju saistītie izdevumi – apdrošināšana, tehniskās apkopes, pretaizdzīšanas sistēma, auto marķēšana u.c. Šajā gadījumā apdrošināšanas kompānija arī rūpējas par piedāvāto servisa pakalpojumu ikdienas nodrošinājumu.

Klientu ērtību labad “Amserv Motors” salonā darbojas līzinga kompānijas klientu apkalpošanas punkts, turklāt “Amserv Motors” sadarbojas ar lielākajām līzinga kompānijām, kas jums ļauj automašīnas iegādes brīdī izvēlēties sev izdevīgāko piedāvājumu. Piedāvājam arī iegādāties jaunu vai lietotu Toyota automašīnu, izmantojot AMSERV BANKAS pakalpojumu - auto iegādi uz nomaksu.