Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota oriģinālās rezerves daļas.

Visiem zināms, ka auto bez pienācīgas aprūpes, agri vai vēlu var pārvērsties par problēmu, kas visu laiku lūzīs un remonta izdevumi, iespējams, kļūs pārāk lieli. Saudzīga attieksme, regulāras apkopes, kā arī normāla ekspluatācija ir auto garants ilgstošai un bezierunu kalpošanai tā saimniekam. Uzturot auto un dažkārt arī to remontējot, lielāko izdevumu daļu visbiežāk sastāda nomainīto rezerves daļu izmaksas.

Nav noslēpums, ka būtiskākais rezerves daļu raksturlielums ir to kvalitāte, kas var būt ļoti augsta oriģinālajām un salīdzinoši zema neoriģinālajām detaļām. SIA “Amserv Motors” ir oficiālais Toyota rezerves daļu un aksesuāru pārdevējs Latvijā, kas savā servisā uzstāda tikai oriģinālās Toyota rezerves daļas. To priekšrocības ir kvalitāte un ievērojams garantijas laiks – trīs gadi. Tāpat, kā Toyotaautomašīnas tiek uzskatītas par izturīgākajām un kvalitatīvākajām pasaulē, tā arī to rezerves daļu kvalitāte vienmēr atbilst visaugstākajām veiktspējas un kvalitātes prasībām. Par "Amserv Motors" piedāvātajiem auto aksesuāriem un riepām vairāk var izlasīt mūsu mājaslapas sadaļā "Aksesuāri un riepas"!

Lai gan dažādas neoriģinālās rezerves daļas un atsevišķi mezgli spēj kalpot diezgan ilgu laiku, tomēr tie nav Toyota sertificēti un šādu rezerves daļu atbilstība augstajiem izturības un drošības standartiem nav garantēta. Lietojot neoriģinālās rezerves daļas, nav iespējams nodrošināt veikto remonta darbu garantijas, kā rezultātā zūd automašīnas uzticamība.

Saudzējiet savu auto – nelietojiet sliktas kvalitātes vai neoriģinālās rezerves daļas!

Tālruņa numuri saziņai ar „Amserv Motors” servisu

Mobilā līnija: 2928 5502
Servisa kontakttālrunis: 6735 8005
Virsbūvju remonta nodaļas administrators:    6735 8011

e-pasts: info@amserv.lv

Autoservisa cenu lapa
On-line servisa pieteikums
On-line rezerves daļu iegādes pieteikums
Klienta apkalpošanas līgums (juridiskām personām)

Vairāk kontaktinformācijas un teritorijas plānu, kā arī mūsu darba laikus skatiet sadaļā “Amserv Motors” autocentra kontaktinformācija!