Izvēlne Izvēlne
LV

Auto SPA - pilns pakalpojumu komplekts tava auto skaistumam

Savlaicīga automašīnas mazgāšana un apstrāde ar vasku aizsargā virsbūves krāsas lakojumu no visdažādāko netīrumu iedarbības. Arī atmosfēras piesārņojuma ietekmē radušās ķīmiskās vielas un rūpniecisko atkritumu radītie nokrišņi ilgstošas saskares laikā ar virsmu rada tai bojājumus. Amserv Motors speciālisti iesaka mazgāt transportlīdzekļus pēc iespējas biežāk un ievaskot virsbūvi ne retāk kā divas reizes gadā. Kā mazgāt auto, lai nesabojātu krāsas lakojumu, kādus līdzekļus izvēlēties? Ko no veicamajiem darbiem tomēr uzticēt speciālistam?

Auto mazgāšana – klientu iecienīts pakalpojums vairāku iemeslu dēļ: patīkama cena, mazgāšana tikai ar rokām, tiek izmantoti auto krāsojumam draudzīgi mazgāšanas līdzekļi. Piedāvājam pilnu pakalpojumu – mazgāšanu, žāvēšanu, virsbūves ievaskošanu. Papildus varat izvēlēties dzinēja mazgāšanu un salona tīrīšanu ar putekļsūcēju.

Auto salona ķīmiskā tīrīšana – vislabākais veids, kā atkal tikt pie tīra un spodra autosalona. Tīrīšanas darba efektivitātei esam iegādājuši divas jaunas iekārtas. Pirmkārt, īstu brīnumdari putekļsūcēju, kas ļauj pilnībā iztīrīt zem gumijas paklājiņiem esošo mīksto velūra materiālu, kur parasti saķeras dažādi, ar tradicionālām metodēm laukā grūti izdabūjami gruži. Otrkārt, drošības jostu tīrītāju, kas lielā gaisa spiediena ietekmē izņem ārā visus tur sakrājušos netīrumus. Tikai 5 minūtes, un jostas tīras!

Īpašā virsbūves apkope jeb noņem savam auto „ziemas aplikumu”! Arī tad, ja ziemā esat mazgājis auto, sāls un citi ziemas ceļu atstātie netīrumi tik un tā paliek uz virsmas. Tie nav nomazgājami ar dažām parastās mazgāšanas reizēm, jo veido neredzamam piķim līdzīgu kārtu. Tā noņemama tikai ar profesionāliem mazgāšanas līdzekļiem. Starp citu, ja auto pirms ziemas apstrādāsiet ar speciālu aizsarglīdzekli, tad pavasarī auto sakopt jaunajai sezonai būs daudz vienkāršāk. Izvēlieties savam auto piemērotāko veidu, kā atbrīvoties no ziemas „paliekām”!

Ādas salona apstrāde – lielisks pakalpojums autoīpašniekiem ar ādas salonu. Šāda apstrāde ne tikai aizsargās salona apdarē izmantoto augstās kvalitātes ādu pret traipiem un sasmērēšanos, bet kops šo materiālu, ļaujot tam saglabāt sākotnējo mīkstumu un gludumu, paaugstinās tā izturību pret temperatūras maiņām un mehānisku iedarbību, jo īpaši berzi. Visi dabīgās ādas kopšanas līdzekļi ir ražoti Vācijas uzņēmumā LCK Gmbh, kas specializējusies dabīgās ādas kopšanā un labošanā.

Pulēšana – lai cik rūpīgs un uzmanīgs ir autoīpašnieks, no sīksīkiem virsbūves skrāpējumiem un švīkām ikdienā nevaram izvairīties. Te talkā nāks profesionāla autopulēšana ar speciālu iekārtu. Pulēšana atjauno krāsojuma spīdumu, aizsargā virsmu, aizklāj un padara neredzamas visas nelielās švīkas un skrāpējumus.

Iespiedumu iztaisnošana – maza „buktīte” jeb iespiedums auto virsbūvē spēj sabojāt autovadīšanas prieku uz ilgu laiku. „Amserv Motorā” ar īpašām tehnoloģijām to iztaisnos pāris stundu laikā. Viens veids – meistars iespiedumu iztaisno jeb izbaulē ar īpašiem instrumentiem, piekļūstot bojājumam no otras puses. Otrs veids – tiek izmantota speciāla līme, ko uzklāj uz bojājuma un bukti burtiski izvelk un iztaisno. Pēc tam līmi notīra ar speciālu šķidrumu. Abi šie veidi ļauj ietaupīt vismaz pusi no naudas, kas būtu nepieciešama, izvēloties tradicionālo remontu ar detaļas krāsošanu. Ievērojiet: labošana iespējama tad, ja iespieduma dziļums metāla virsmā nepārsniedz iespieduma diametru!

Apstrāde ar nanopārklājumu – par nanotehnoloģiju lieliskajām priekšrocībām būs dzirdējuši visi. Atliek vien izvēlēties, kuru no auto daļām apstrādāt – virsbūves krāsojumu, vējstiklu vai riteņu vieglmetāla diskus, vai varbūt visu kopā? Jebkurā gadījumā jūs iegūsiet virsmu, kas atgrūž netīrumus un kas ir vieglāk notīrāma ikdienas kopšanā.