Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota Express Service

Divkārša uzmanība, bet ne dubulta cena

Dodot priekšroku Toyota Express Service pakalpojumam, Jūsu automobilis kļūs par divu kvalificētu tehniķu galvenās uzmanības objektu. Viņi rūpīgi veiks visus apkopes posmus. Lai gan apkopes laiks būs ievērojami īsāks, Jūs maksāsiet tikpat, cik par parastu apkopes procedūru. Viss process ir vienkāršs un efektīvs katrā tā posmā, sākot ar pieņemšanu un beidzot ar automobiļa saņemšanu.
Gaidot Jūs varat iedzert kafiju ērtajā Toyota uzgaidāmajā zālē, pārlapot laikrakstus, ieskatīties internetā vai arī veikt izmēģinājuma braucienus ar citiem Toyota modeļiem. Lai ar ko Jūs nodarbotos, varat būt pārliecināti, ka pēc vienas stundas varēsiet turpināt savu ceļu.

Panākumu atslēga

Toyota Express Service panākumu atslēga – divi tehniķi, kuri vienlaikus apkalpo Jūsu automobili, izmantojot šim nolūkam speciālas iekārtas un procedūras. Darbu izpildes secība ir organizēta tā, lai tehniķi netraucētu viens otra darbu un viņu darbības nedublētos. Izstrādājot Toyota Express Service procedūru, tika ņemti vērā tehniķu pienākumi un kustību trajektorijas, kā rezultāta abi speciālisti darbu beidz vienlaikus un visi programmā paredzētie apkopes uzdevumi tiek veikti precīzi un kvalitatīvi. Efektīvais darba sadalījums un speciālās iekārtas tehniķiem nodrošina maksimāli ērtus darba izpildes apstākļus un vajadzīgo instrumentu ergonomisku meklēšanu. Tādējādi divi tehniķi bez jebkādas steigas var saīsināt automobiļa apkopes laiku vairāk nekā divas reizes, saglabājot visaugstāko Toyota apkalpošanas kvalitāti.


Toyota klientu ieguvumi:

• ātrāka apkalpošana par to pašu naudu;
• nav vajadzības atstāt pārstāvniecību – atkrīt izdevumi par taksometru, automobiļa nomu, citu transportu;
• ērtāki gaidīšanas apstākļi Toyota pārstāvniecībā;
• īsākas rindas uz apkopes darbu izpildi pārstāvniecībā;

Un kopumā mazāks laika patēriņš un vienkāršāka apkopes procedūra!

Nākamreiz, reģistrējot savu automobili kārtējai apkopes procedūrai, pieprasiet Toyota Express Service pakalpojumu!

Tālrunis: 67358005

TOYOTA SERVISA PIETEIKUMS TIEŠSAISTĒ