Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota oriģinālie aksesuāri

 


Individualizē savu auto!

Līdzīgi kā iekārtojoties jaunā mājoklī, tas pamazām tiek piepildīts ar nepieciešamām un tīkamām lietām, arī auto laika gaitā ir „jāapdzīvo”, lai tas kļūtu vēl ērtāks un funkcionālāks. Tāds, kas ir „jūsējais”. Šim nolūkam piedāvājam plašu aksesuāru klāstu, kurā noteikti atradīsiet sev un savam auto piemērotākos papildinājumus. Viss atkarīgs no jūsu autovadīšanas paradumiem, attālumiem, ko ikdienā veicat, no tā, cik ilgu laiku pavadāt auto, jo ne velti saka – auto kā otrās mājas, un, protams, no jūsu izjūtām, gaumes un stila.

Jaunums – īpaši aksesuāru komplekti, kurus Toyota sāk piedāvāt kā papildu izvēles aprīkojumu, iegādājoties jaunu auto. Tas ļaus izdevīgāk un individualizētāk aprīkot savu jauno auto. Informācija par modeļiem, kuriem ir pieejami šādi komplekti, būs atrodama katra modeļa lappusītē mūsu mājaslapas atsevišķā apakšsadaļā zem konkrētā modeļa ar nosaukumu “Aksesuāri”.

Oriģinālie Toyota aksesuāri padarīs Toyota vēl pievilcīgāku, personiskāku un praktiskāku. Visi aksesuāri ir rūpīgi pārbaudīti visskarbākajos apstākļos. Tie nodrošina kvalitāti un uzticamību jebkurā situācijā. Toyota piedāvā plašu aksesuāru klāstu ikvienam un jebkuras paaudzes modelim. Mūsu aksesuāri ir izgatavoti speciāli Toyota.

 

Lai uzzinātu kādi aksesuāri der Tavai Toyota, jautā mūsu Toyota pārdošanas vai pēcpārdošanas konsultantiem vai zvani pa tālruni 67204746.

Video par populārāko Toyota modeļu aksesuāriem var aplūkot šeit: