Izvēlne Izvēlne
LV

ATKLĀJ JAUNO COROLLA CROSS HYBRID

10.05.2022

Pirmais Corolla SUV ienes spēcīgu, jaunu virsbūves stilu pasaulē visvairāk pārdoto modeļu klāstā. Apvienojot ietilpīga, augsta novietojuma SUV praktiskumu ar mūsu līdz šim modernākajām hibrīda un drošības tehnoloģijām, Corolla Cross sniedz ģimenēm visu, kas ir nepieciešams ikdienai. Modelis būs pieejams 2022. gada beigās.

TOYOTA COROLLA CROSS
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

IZBAUDI BRAUCIENU

Izturīgais un izsmalcinātais Corolla Cross nodrošina nevainojamu praktiskumu un pārliecinošu redzamību apvienojumā ar īsta SUV izskatu un izjūtām. Lielie aizmugurējo durvju atvērumi un plašā telpa galvai un kājām garantē vieglu piekļuvi un komfortu, savukārt, ietilpīgais bagāžas nodalījums un dalīti nolokāmie sēdekļi nodrošina lietderīgu elastību ikdienā vai aktīvos piedzīvojumos. Šajā salonā visi izbauda braucienu.

SMAIDA SPĒKS

Pateicoties mūsu jaunajai 5. paaudzes hibrīda tehnoloģijai, Corolla Cross ikvienam sniedz iemeslu smaidīt. Jaunais 2,0 litru pašuzlādes hibrīda dzinējs nodrošina nepārspējamu jaudas un zemu CO2 emisiju kombināciju. Pateicoties papildaprīkojumā pieejamajai inteliģentajai pilnpiedziņai (AWD-i), tas izstaro pārliecību un uzticamību jebkuros apstākļos. Ar lielisku paātrinājumu, zemāku degvielas patēriņu un bez vajadzības to pieslēgt pie elektrotīkla uzlādei Corolla Cross Hybrid padara katru ģimenes braucienu patīkamāku. 

PROGRESĪVAS TEHNOLOĢIJAS

Neatkarīgi no tā, vai tu dodies ikdienas darīšanās, vai gatavojies nedēļas nogales izbraucienam, ar Corolla Cross tu vienmēr būsi drošībā un tiešsaistes savienojumā. Ar T-Mate drošības tehnoloģijām un vadītāja palīdzības sistēmām, tostarp uzlaboto sadursmes novēršanas sistēmu un ārkārtas apstāšanās sistēmu, braucieni ir drošāki jau standarta komplektācijā. Pateicoties iebūvēto savienojumu komplektam, sākot no reāllaika mākoņa navigācijas ar 10,5 collu HD skārienekrānu līdz viedtālruņa bezvadu integrācijai, pat ikrīta brauciens uz skolu atkal šķiet aizraujošs.

IR DAUDZ IEMESLU, KĀDĒĻ IEMĪLĒT SUV

Pateicoties augstākai sēdpozīcijai un lielākam klīrensam, SUV nodrošina nepārspējamu vispusīgu redzamību un pārliecību. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojies pilsētā vai ceļo bezceļa apstākļos, tu sasniegsi galamērķi ar komfortu un pārliecību.

LAIPNI LŪDZAM PRAKTISKUMĀ

SUV ir augstāka virsbūve, kas ļauj radīt vairāk salona telpas nekā parastā hečbekā vai sedanā. Līdztekus lielākai telpai galvai un kājām to ietilpīgajos bagāžas nodalījumos parasti ir vieglāk ievietot lietas, pateicoties augstākai telpai un plašākam bagāžas nodalījuma durvju atvērumam. 

BRAUKŠANAS PRIEKS

Veikli un atsaucīgi, modernie SUV sniedz patiesu aizrautību pie stūres. Apvienojot hibrīda tehnoloģiju un pilnpiedziņu, Toyota SUV, piemēram, Corolla Cross, nodrošina gan dinamisku jaudu, gan pārliecību jebkuros laikapstākļos ikvienā braucienā.