Izvēlne Izvēlne
LV

VAIRĀK NEKĀ ELEKTRISKAIS AUTOMOBILIS – TOYOTA PILNĀ HIBRĪDA ELEKTRISKIE AUTOMOBIĻI

22.04.2021

Runājot par hibrīda automobiļu tirgu, Toyota vairāk nekā 23 gadus ir radījusi tajā revolucionāras pārmaiņas un inovācijas. Šajā laikā visā pasaulē mēs esam ietaupījuši vairāk nekā 120 miljonus tonnu CO2, salīdzinot ar līdzvērtīgiem benzīna dzinējiem. Ar augstu veiktspēju un dinamiskām mūsu DNS inovācijām, mūsu stilīgo hibrīdu klāstu visā pasaulē izbauda vairāk nekā 15 miljoni autovadītāju.

Atklāj piedāvājumu Corolla un C-HR modeļiem:

  • Mēs atpirksim tavu esošo automobili ar izdevīgiem noteikumiem!
  • Līdz pat 60%* laika ar elektrisko jaudu; 
  • 100% pašuzlāde – nav nepieciešams uzlādēt no elektrotīkla; 
  • Jaunās paaudzes Toyota Safety Sense drošības aprīkojums iekļauts piedāvājumā.

IZVĒLIES JAUNU BRAUKŠANAS VEIDU

Toyota pilnā hibrīda elektriskie automobiļi ietaupa degvielu un naudu, kā arī piedāvā savā klasē zemākās CO2 emisijas. Tā kā visi mūsu pilnā hibrīda elektriskie automobiļi ir pašuzlādes, tos nav nepieciešams pievienot elektrotīklam.

Braukt ar Toyota pilnā hibrīda elektriskajiem automobiļiem ir viegli un ērti. Toyota pilnā hibrīda elektriskie automobiļi ar benzīna dzinējiem un elektromotoriem vienmērīgi pārslēdzas no viena enerģijas avota uz otru, lai tu varētu braukt kā parasti.

Zaļāks braukšanas veids. Toyota pilnā hibrīda elektriskie automobiļi rada mazāk CO2 emisiju nekā līdzvērtīgi benzīna vai dīzeļa automobiļi. Pēdējo 23 gadu laikā visā pasaulē mēs esam ietaupījuši vairāk nekā 120 miljonus tonnu CO2.

Mēs esam tik pārliecināti par mūsu tehnoloģiju, ka katram pilnā hibrīda elektriskajam modelim ir 10 gadu hibrīda akumulatora garantija.

Toyota pilnā hibrīda elektriskie automobiļi ir pašuzlādes, un tos nav nepieciešams pievienot elektrotīklam. Vienkārši iekāp, piesprādzējies un auto ražos elektrību brauciena laikā.

Cenas ir spēkā no 01.07.2021. līdz 30.09.2021.

Corolla hečbeka cenu lapa
Corolla sedana cenu lapa
Corolla Touring Sports cenu lapa

* Aprēķina pamatā ir dati par 01.04.2020. – 01.04.2021. Izmēģinājuma braucieni veikti Latvijā ar Toyota hibrīdautomobiļiem, kuros ir uzstādīta Driveco ierīce. Ierīce mēra laiku, kad automobilis brauc elektrorežīmā un netiek patērēta degviela. Procentuālais lielums parāda vidējo nobraukto laiku EV režīmā un ir atkarīgs no autovadītāja braukšanas stila, laika un ceļa apstākļiem un izvēlētā maršruta.