Izvēlne Izvēlne
LV

Auto vasaras skaistumkopšanas darbi

28.05.2020

Līdzīgi kā rudenī, kad automašīna tiek sagatavota mūsu ziemas mainīgajiem apstākļiem, pavasarī un vasarā veicami darbi, lai mazinātu ziemas sezonas atstātās pēdas uz auto virsbūves un auto salonam piešķirtu jauna auto spozmi. Papildu ieteicams veikt virsbūves apstrādi ar aizsarglīdzekļiem, kas auto palīdzēs saglabāties tīram un spožam vēl ilgāku laiku pēc ikdienišķās mazgāšanas un sniegs papildu komfortu un laika ekonomiju auto vadītājam visas vasaras garumā. “Amserv Motors” serviss piedāvā aktuālos sezonas auto skaistumkopšanas darbus par īpaši draudzīgām cenām!*

SALONA ĶĪMISKĀ TĪRĪŠANA**

  • Vieglajam automobilim – 120 EUR
  • Apvidus automobilim – 140 EUR

VIRSBŪVES NANO PĀRKLĀJUMS

  • Vieglajam automobilim – 170 EUR
  • Apvidus automobilim – 200 EUR

SĪKTRAIPU NOŅEMŠANA***

  • Vieglajam automobilim – 30 EUR
  • Apvidus automobilim – 35 EUR

SALONA TĪRĪŠANA AR OZONU

  • Vieglajam automobilim – 34,99 EUR
  • Apvidus automobilim – 34,99 EUR

*) Lūgums veikt iepriekšēju pierakstu pie mūsu servisa konsultantiem, kā arī ieplānot 4 līdz 5 stundas, lai varam kvalitatīvi veikt plānotos darbus pilnā apjomā. Ja automašīnas lakas pārklājuma spīdums ir sabojāts līdz noteiktai pakāpei, iespējams, tā atjaunošanai nepieciešams virsbūvi pilnībā pārklāt ar jaunu lakas slāni. Šāda pakalpojuma cena ir aptuveni 430 EUR, ieskaitot 21% PVN, un tā var mainīties atkarībā no apstrādājamās automašīnas virsbūves izmēriem un konfigurācijas.

**) Salona ķīmiskā tīrīšana veicama tad, ja parastie tīrīšanas darbi vairs nepalīdz: sēdvietas kļuvušas netīras, tekstila virsmās ir grūti izņemami traipi, notraipīta stūre, durvju rokturi. Ķīmiskās tīrīšanas laikā tiek apstrādātas sēdvietas, griestu apšuvums, grīdas un bagāžas nodalījuma pārklājums. Tāpat ķīmiskā tīrīšana ir labs veids, kā atbrīvoties no salonā izlijuša, stipri smakojoša šķidruma pēdām. Vispirms no salona tiek iztīrīti visi putekļi, smiltis un citi netīrumi. Tāpat tiek veikta vējstiklu mazgāšana no iekšpuses. Paklājiņu tīrīšanai, centrālās konsoles, mērinstrumentu panelim un durvju plastikas detaļām tiek izmantoti speciāli tīrīšanas līdzekļi. Ar putekļsūcēju tiek iztīrīts bagāžas nodalījuma tekstila pārklājums. Atšķirībā no parastās salona tīrīšanas ķīmiskā tīrīšana nozīmē apstrādi ar šķidras konsistences tīrīšanas līdzekļiem. Pēc šādas mitras apstrādes automašīnu vēlams atstāt žāvēties ne mazāk kā 12 stundas. Ķīmiskās tīrīšanas priekšrocība – daudz noturīgāks efekts, salons iegūst patīkamāku, svaigu izskatu. Iesakām salona ķīmisko tīrīšanu veikt divas reizes gadā.

***) Bitumena, sāls atstāto traipu un dažādu citu sīktraipu noņemšana no auto virsbūves.

Visas cenas norādītas ar iekļautu pievienotās vērtības nodokli (PVN). Cenas un akcijas nosacījumi var tikt mainīti bez iepriekšēja brīdinājuma. Piedāvājums spēkā līdz 31.08.2020.

Piesaki pakalpojumu pa tālruni 6 735 8005

“Amserv Motors” – Tavs Toyota autocentrs Rīgā, Krasta ielā 3.
Labi auto – Labā vietā!