Izvēlne Izvēlne
LV

Svarīga informācija saistībā ar Covid-19

30.03.2020

Godātie Klienti!

Šobrīd mums vajadzētu atbildīgi attālināties vienam no otra, lai nākotnē mēs atkal varētu būtu kopā! AMSERV MOTORS Toyota autocentrs Rīgā, Krasta ielā 3 turpinās darbu tik ilgi, kamēr nebūs izziņots ārkārtas aizliegums.

AMSERV MOTORS komanda apzinās savu atbildību un katrs no mums saslimšanas vai pamanāmas inficēšanās gadījumā uz darbu nenāks, tādu pat attieksmi sagaidām arī no klientiem. Ja esat bijuši ceļojumā uz riska valstīm vai ir aizdomas, ka esat saskārušies ar inficētu personu vai personu, kurai jābūt karantīnā, vai vienkārši jūtaties slikti vai citādāk kā ikdienā, lūdzam būt atbildīgiem un plānoto autocentra klātienes apmeklējumu pārcelt uz vēlāku laiku. Servisa rezervāciju varat pārcelt zvanot pa tālruni +371 67358005 vai rakstot uz e-pastu serviss@amserv.lv un pa šiem pašiem saziņas līdzekļiem Jūs variet pasūtīt mūsu jaunāko servisa pakalpojumu “Servisa piegāde mājās. Par šo pakalpojumu lasiet šeit: https://bit.ly/servissmajaslv

Mēs ar pilnu nopietnību izturamies pret radušos situāciju un esam veikuši piesardzības pasākumus, kas iespēju robežās pasargās mūs pašus un Jūs – mūsu klientus. Samazināsim tiešos kontaktus, sazināsimies vairāk pa tālruni un e-pastu, sarunājoties ievērosim vēlamo divu metro distanci, ja vien iespējams – pieteiksim vizīti jau laikus.

Ļoti būtiski apzināties, ka jaunā koronavīrusa (un jebkuras citas infekcijas slimības) ierobežošanai vienādi svarīgi, lai piesardzību ievērotu visi. Ķēde ir tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais posms. Centīsimies katrs būt stiprāks, šajā gadījumā – apdomīgāks, rūpīgāks un ievērosim vispārējos noteikumus, lai arī tie varbūt dažreiz liekas formāli vai neizprotami. Būtiskākās lietas, kuras būtu jāievēro katram:

1)    Sociālā distancēšanās – neatrasties tuvāk citiem cilvēkiem par 2 metriem. Neievērot divu metru distanci, vienlaicīgi pulcēties publiskās iekštelpās  un publiskās ārtelpās drīkst ne vairāk kā divas personas. Izņēmums ir personas, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā vai arī vecāks un to nepilngadīgie bērni, ja tie nedzīvo vienā mājsaimniecībā. Vairāk nekā divas personas drīkst pulcēties arī gadījumos, kad tiek veikti darba vai dienesta pienākumi.

2)    Roku definfekcija un/vai  mazgāšana pēc iespējas biežāk ar ziepēm vismaz 30 sekundes.

3)    Tiklīdz ir pieejamas individuālās sejas maskas – to lietošana sabiedriskās vietās.

4)    Automašīnas saskarsmes virsmu dezinficēšana – ieteikumus lūgums skatīt šeit: https://bit.ly/dezinfekcijalv

5)    Atturēšanās no jebkādiem klātienes kontaktiem vispār, ciktāl tas nav nepieciešams neatliekamu darba pienākumu veikšanai vai savu un līdzcilvēku dzīves pamatfunkciju nodrošināšanai.

Uz informatīvā materiāla sagatavošanas brīdi AMSERV MOTORS autocentrā Rīgā, Krasta ielā 3 ir realizētas vai pieejamas sekojošas aktivitātes saistībā ar jaunajiem apstākļiem:

1)    Autosalonā un servisa klientu pieņemšanas zonā ir pieejams dezinfekcijas šķidrums.

2)    Darbinieki regulāri tiek informēti par papildu higiēnas prasībām.

3)    Uzņēmumā nenotiek klātienes sapulces.

4)     Apkalpojamajās automašīnās tiešās saskares virsmas tiek dezinficētas pirms un pēc apkalpošanas darbību veikšanas.

5)    Apkalpojamajās automašīnās tiek lietoti aizsargpārvalki vadītāja sēdeklim, pārnesumu pārslēga svirai, stūres ratam un paklājiņam.

6)    Servisa pieņemšanā ir uzstādītas caurspīdīgas norobežojošās sienas apmeklētāju un personāla aizsardzībai.

7)    Servisa pieņemšanā obligāti jālieto rindu mašīna, lai maksimāli ierobežotu cilvēku savstarpēju pietuvināšanos.

8)    Autoservisā ieviests jauns pakalpojums – “Servisa piegāde mājās”.

9)    Autosalons piedāvā pakalpojumu – interesējošās automašīnas videofilmēšana un sagatavotā materiāla nosūtīšana klientam elektroniskā veidā, lai varētu aplūkot izvēlēto automašīnu neapmeklējot salonu.

AMSERV MOTORS kontakti un darba laiks ar operatīvām tā izmaiņām ir apskatāmi šeit: https://bit.ly/toyotalat

Šobrīd mūsu klientu, darbinieku un sabiedrības veselība ir pati svarīgākā. Būsim atbildīgi – rūpēsimies par savu un apkārtējo drošību!

Paldies par Jūsu sapratni un lai mums visiem izdodās!