Izvēlne Izvēlne
LV

Drošs serviss – izmanto pakalpojumu SERVISA “PIEGĀDE MĀJĀS”

28.05.2020

Ja Tev vai Tavam uzņēmumam ir automašīna(s), kurām pienācis laiks veikt tehnisko apkopi, eļļas maiņu vai arī ir kādas tehniskas problēmas, kas nav atrisinātas, – mūsu jaunais pakalpojums ir tieši Tev un tieši šobrīd! 

Ko tas nozīmē?

1)    Piesaki pakalpojumu pa tālruni 67358005 vai internetā;

2)    Vienojamies par laiku un vietu, kur pieņemsim automašīnu*;

3)    Noteiktajā laikā (no rīta) aizbrauksim pie Tevis** pēc apkalpojamās automašīnas;

4)    Nogādāsim automašīnu mūsu autoservisā;

5)    Kad būsim novērtējuši veicamo darbu apjomu, saskaņosim darbus ar Tevi un nosūtīsim rēķinu, ko varēsi apmaksāt;

6)    Piegādāsim apkalpoto automašīnu (darba dienas beigās) Tev atpakaļ**;

7)    Pirms saņemšanas un pirms nodošanas dezinficēsim saskares virsmas uz automašīnas un tās salonā (pakalpojums iekļauts cenā).

Kāpēc tas ir izdevīgi?

1)    Var ievērot ārkārtas infektoloģiskā stāvokļa ierobežojumus, nav jāapmeklē publiskas vietas, piemēram, autoserviss;

2)    Nav jāizmanto taksometrs, maiņas auto vai sabiedriskais transports vai jālūdz kādam šofera pakalpojumi, lai nokļūtu mājās vai darbā no/uz autoservisu;

3)    Automašīna būs tehniskā kārtībā visu ārkārtas situācijas laiku, kas var kļūt būtiski ikvienā mums neparedzamā mirklī, kad nepieciešama mobilitāte, turklāt salons būs dezinficēts;

4)    Pēc ārkārtas apstākļu beigām būs ievērojamas rindas un laika aizkavējumi paredzamas resursu/pieprasījuma nesabalansētības dēļ, bet Tavs transporta līdzeklis būs pilnā ekspluatācijas kārtībā un uz nākamo apkopi jau varēsi doties laikā, kad dzīve ritēs ierastā ritmā bez lieka stresa!

5)    Ja Tavas automašīnas remontam nepieciešams ilgāks laiks vai rezerves daļu piegāde ir jāgaida, – šis ir īstais brīdis, lai to veiktu, netraucējot plānotajiem ikdienas darbiem, jo mobilitāte lielākajai sabiedrības daļai šobrīd ir ierobežota.

Cik tas maksā?

Pakalpojuma izmaksas uz informatīvā materiāla sagatavošanas brīdi ir 25 EUR, ieskaitot PVN. Nepieciešama priekšapmaksa gan pakalpojumam, gan plānoto apkopes darbu veikšanai.

*) Pakalpojums pieejams Rīgas pilsētas robežās, vienas dienas rezervāciju skaits ir ierobežots. Lūgums pieteikties savlaicīgi.

**) Nepieciešama sasniedzama kontaktpersona, kura tiesīga veikt automašīnas nodošanu un pieņemšanu pakalpojuma sniegšanai no Klienta puses.