Izvēlne Izvēlne
LV

TOYOTA HILUX 2019 SPECIĀLIZLAIDUMA MODELIS

01.05.2019

Hilux ir viens no tiem automašīnas modeļiem, kas redzms gan lauku ziņās, gan reportāžās no sporta pasākumiem un ziņu attēlos no visas pasaules “karstajiem punktiem” jau vairākas desmitgades. Šogad Hilux būs piedzīvojis uzlabojumus interjerā un ārējā dizaina elementos, piemēram aizmugures buferos, miglas lukturu detaļās, kas būs pieejamas melnā vai tumši pelēkā krāsā. Nenoliedzami, – īpašā “odziņa” būs dizainiskie melnās krāsas frēzētie 18” vieglmetāla diski.

TOYOTA HILUX SPECIAL EDITION 2019
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Interjerā valdīs melnie toņi, gan instrumentu paneļa un durvju virsmās, gan stūres rata un vadības sviru apdares materiālos. Pat auto atslēga ir ar oriģinālu dizainu, kas veidots iedvesmojoties no Hilux priekšpuses silueta. Īpaši aprīkotā modeļa nosaukums – Toyota Hilux Special Edition. Protams, ka tas atradīsies cenu lapas augstākajā līmenī, bet pamatoti, jo klienti iegūs auto ar kuru varēs izcelties gan pilsētā, gan bezceļos vai saviesīgos izklaides un sporta pasākumos, ne tikai smagā ikdienas darbā.

Toyota izveidojusi šos jauninājumus, lai Hilux būtu vēl iekārojamāks dzīvesstila auto ar ērtībām un teicamu dizainu, un, protams, visām komplektācijām būs pieejams Toyota Safety Sense pakotne ar bagātīgu automašīnas drošības elektronisko asistentu klāstu.

Hilux Special Edition būs pieejams Eiropā no augusta beigām, bet iepazīstināšana ar publiku notiek Birmingemas komercauto šovā, kas norisinās no šā gada 30. aprīļa līdz 2. maijam Apvienotajā Karalistē.

Foto no Toyota publicitātes materiāliem.