Izvēlne Izvēlne
LV

Jaunais Hilux 2018 50-th Anniversary Edition

31.05.2018

  • Modeļu līnijas augstākais aprīkojuma līmenis pieejams Double Cab komplektācijai ar automātisko transmisiju;
  • Ekskluzīvs eksterjera dizains un jauna oranža virsbūves krāsa;
  • Unikāls pilnīgi melns salons ar pēc pasūtījuma izgatavotiem augstākās klases
    interjera elementiem.

Jaunais Hilux 2018 Anniversary Edition speciālizlaidums par godu Toyota leģendārā pikapa 50 gadu jubilejai lepojas ar to robustumu un leģendāro kvalitāti, izturību un uzticamību, kas padarījušas Hilux par pasaulē pieprasītāko pikapu.

Toyota Hilux History
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Pieejams ar Double Cab virsbūvi un automātisko transmisiju.  Jaunajam Hilux 2018 Anniversary Edition speciālizlaidumam ir ekskluzīvs eksterjera dizains, kas atbilst Top-modeļa statusam.

Anniversary Edition vizītkarte ir pilnīgi jauns auto priekšējās daļas dizains ar priekšējās restes, bufera un miglas lukturu jaunām formām, kā arī sudrabotu aizsargplāksni, kas apliecina Toyota pikapa izturīgās, robustās un apvidus braukšanai piemērotās īpašības. Tāpat auto aprīkots arī ar jauna dizaina kāpšļiem. Jaunais 2018 Anniversary Edition izceļas ar unikālu Metallic Orange virsbūves krāsu.

Toyota Hilux 50th Anniversary
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Arī jaunā Toyota pikapa salona dizains ir pārveidots – melnas krāsas toņu gamma ar augstākās kvalitātes melnas, perforētas ādas apdari, melnu griestu tapsējumu un spīdīgi melniem ielaidumiem. Būtiskākā ekstra salonā, kas ir ļoti liels retums pikapu klasē – elektriski regulējamais autovadītāja sēdeklis ar atmiņas funkciju, kas pamatoti padara Anniversary Edition par Hilux modeļu līnijas līderi.

Mērinstrumentu panelis lepojas ar jaunu mērinstrumentu dizainu uz stilīgi balta fona un centrālo TFT ekrānu, uz kura, ieslēdzot iedarbināšanas slēdzi, tiek attēlota speciāli Hilux 2018 Anniversary Edition speciālizlaidumam veltīta animācija. Pat atslēga ir pieskaņota speciālizlaidumam un attēlo jaunā priekšgala dizaina silueta skici.

Jauno Hilux 2018 Anniversary Edition speciālizlaidumu jau var pasūtīt, un piegādes sāksies augustā.

Apmeklējiet mūsu mājaslapas Hilux sadaļu, lai iepazītos ar tehnisko informēciju un visas Hilux modeļu līnijas piedāvājumu: https://goo.gl/fgSguE

Atruna: Šādi attēlos norādītie elementi nav iekļauti standartaprīkojumā: sānu stieņi, augstais stienis, bagāžas nodalījuma grīdas pārklājums, instrumentu kaste.

Jaunumi un attēli - Toyota Europe