Izvēlne Izvēlne
LV

Laimē „Amserv Nano kapsulu” divas reizes nedēļā!

28.08.2013

Ja esi sociālā tīkla Facebook lietotājs, no š.g. 27. augusta līdz 31. oktobrim Tev ir lieliska iespēja laimēt Amserv Nano kapsulu kopā ar tās uzklāšanas pakalpojumu Tavas automašīnas vējstiklam bez maksas.

Lai piedalītos izlozē, Tev ir

1) jādodas uz Amserv Nano kapsulas aplikāciju - https://www.facebook.com/AmservMotors/app_1408929065987477;

2) jāseko "Amserv Motors" Facebook sociālajā tīklā;

3) jānospiež poga "Atvērt" un jāpiekrīt tālākajiem jautājumiem. To nepieciešams izdarīt tikai vienreiz;

4) jāspiež poga "Es piesakos"!

Izloze notiek katru nedēļu otrdienās un ceturtdienās. Uz katru izlozi ir jāpiesakās atkārtoti (jāizpilda 1. un 4. solis)! Katrs dalībnieks var iegūt balvu tikai vienreiz, tādējādi, ja būsiet laimētāju vidū, uz nākamajām izlozēm nebūs iespējams pieteikties!

Kā zināms, logu stikliem nanopārklājums rada plānu, acij neredzamu aizsargkārtu, tas aizpilda mikroskopiskus virsmas nelīdzenumus, un ūdens pilieniem vai netīrumiem vairs nav, aiz kā „aizķerties”, jo mainās virsmas fizikālās īpašības. Ar nanopārklājumu apstrādāts vējstikls iegūst vairākas nozīmīgas priekšrocības: tiek izveidots aizsargājošs, netīrumus atgrūdošs, caurspīdīgs pārklājums, par 70% tiek samazināts logu šķidruma patēriņš, uzlabota stikla caurredzamība un ātrumā virs 80 km/h vairs nav nepieciešami logu tīrītāji, jo netīrumi no stikla „noslīd” paši.

Uzklātais nanopārklājums savas funkcijas pilnībā saglabā vismaz pusgadu. Turklāt tas atvieglo stikla kopšanu, vieglāk ir notīrāms apledojums, ietaupās logu mazgāšanas šķidrums, stiklam ir daudz labāka caurredzamība, tumšā laikā no pretimbraucošajām auto gaismām neapžilbst acis.

Amserv Nano kapsula ir īpaši „Amserv Motors” ilgāku testu un atlases rezultātā izveidots produkts, kas paredzēts vienas automašīnas vējstikla apstrādei. Tuvojoties rudenim, kad lietus ir biežs viesis mūsu klimatiskajos apstākļos, vējstikla apstrāde ar nanopārklājumu ir ļoti ieteicama. Tādēļ, lai popularizētu šo iespēju, „Amserv Motors” aicina piedalīties Amserv Nano kapsulas izlozē.

Pirmā izloze notika otrdien, 27. augustā, un laimīgā kapsulas ieguvēja ir Daiga Mežale. Viņa arī saņem iespēju „Amserv Motors” servisā auto vējstiklu apstrādāt ar nanopārklājumu bez maksas.­­­