Izvēlne Izvēlne
LV

“Amserv Motors” autocentrs

SIA “Amserv Motors” ir viens no AMSERV GRUPA uzņēmumiem Latvijā.

AMSERV GRUPA ir viens no lielākajiem automašīnu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumiem Baltijā, ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi un 9 autocentriem Igaunijā un Latvijā. “Amserv Motors” autocentrs ir viens no AMSERV GRUPAS pārstāvjiem Latvijā ar oficiālām Toyota un Lexus pārdošanas un servisa tiesībām un diviem autocentriem Rīgā, Krasta ielā 3 – AMSERV MOTORS TOYOTA un LEXUS RĪGA KRASTA.

1999. gadā "Amserv Motors" kļuva par Toyota automašīnu oficiālo pārstāvi Latvijā. Ar 2011. gada 1. novembri darbu sākusi arī „Amserv Motors” filiāle Liepājā „Amserv Liepāja” (Brīvības ielā 146 b, Liepājā).

„Amserv Motors” autocentrs izvietots Krasta ielā 3, kas uzskatāma par Rīgas auto tirdzniecības krāšņāko maģistrāli, jo abās tās pusēs atrodas pazīstamāko autoražotāju pārstāvju saloni. Autocentra ēkas autori ir arhitekti Jānis Kārkliņš un Vents Didrihsons. Vairāk nekā 4000 m2 lielā platībā izveidotas automašīnu tirdzniecības zāles, autoserviss ar atsevišķu virsbūves remonta un krāsošanas darbu iecirkni, un administratīvā daļa. Domājot par klientu ērtībām „Amserv Motors” telpās gaumīgi un ērti iekārtota kafejnīca, kā arī atpūtas zonas.

„Amserv Motors” personāls uzklausīs ikviena klienta vēlmes un vajadzības, cenšoties tās risināt ātri un kvalitatīvi. Būtiski atzīmēt, ka servisa meistari regulāri iziet kvalifikācijas apmācības, lai spētu profesionāli un kvalitatīvi apkalpot jaunākos Toyota automašīnu modeļus. Mūsu devīze skan “Labi auto labā vietā”.