Izvēlne Izvēlne
LV

“Amserv Motors” autocentrs

SIA „Amserv Motors” ir viens no Igaunijas uzņēmuma „Amserv Group” autocentriem. „Amserv Group” ir viens no lielākajiem auto tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa uzņēmumiem Baltijā ar kopumā 12 autocentriem Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandi un Rīgā. Kopš 2011. gada maija „Amserv Group” Latvijā pieder 4 autocentri, kas izvietoti Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

Uzņēmums „Amserv Motors” darbojas Latvijā 14 gadus. 1999. gadā "Amserv Motors" kļuva par Toyota automašīnu oficiālo pārstāvi Latvijā. Ar 2011. gada 1. novembri darbu sākusi arī „Amserv Motors” filiāle Liepājā „Amserv Liepāja”.

„Amserv Motors” autocentrs izvietots Krasta ielā 3, kas uzskatāma par Rīgas auto tirdzniecības krāšņāko maģistrāli, jo abās tās pusēs atrodas pazīstamāko autoražotāju pārstāvju saloni. Autocentra ēka ir viena no interesantākajām šāda veida celtnēm Rīgā. Tās autori ir arhitekti Jānis Kārkliņš un Vents Didrihsons. Vairāk nekā 4000 m2 lielā platībā izveidotas automašīnu tirdzniecības zāles, gan tehnoloģiski pareizi veidots autoserviss ar atsevišķu virsbūves remonta un krāsošanas darbu iecirkni, un administratīvā daļa. Domājot par klientu ērtībām „Amserv Motors” telpās gaumīgi un ērti iekārtota kafejnīca, spēļu istaba bērniem, interneta pieejas vieta, kā arī atpūtas telpas.

„Amserv Motors” personāls uzklausīs ikviena klienta vēlmes un vajadzības, cenšoties tās risināt ātri un kvalitatīvi. Būtiski atzīmēt, ka servisa meistari regulāri iziet kvalifikācijas apmācības, lai spētu profesionāli un kvalitatīvi apkalpot jaunākos Toyota automašīnu modeļus. Mūsu devīze skan “Labi auto labā vietā” un Amserv uzņēmumu grupas kopīgais simbols visā Baltijā ir sulīgā un kārdinošā oga – zemene.