Izvēlne Izvēlne
LV

IZSPĒLĒTS 2023. GADA "999 TŪRE" AMSERV POSMS

11.07.2023

AMSERV un TOYOTA posms "999 tūre" sacensību seriālā šovasar 9. jūlija svētdienā Golfa klubā Reinis atkal sapulcēja rekordlielu skaitu spēlētāju, kuri izbaudīja patiesi izcilu vasaras dienu. Saule ar vasarīgiem mākoņiem – komforta temperatūra bez tveices, nelielas vēja brāzmas meistarības pārbaudei un TOYOTA jaunākie auto laukumā, divas iespējas uz hole-in-one, garšīgais un veldzējošais pit-stops. Jaunums – pilnībā elektriskais Toyota bZ4X, kas īpaši labi iederējās zaļajā golfa atmosfērā. Jauki sporta un atpūtas svētki! Tieši tādas sajūtas, kādas rada AMSERV, kur atrodoties vienmēr jūties labi – esi gaidīts, aprūpēts un zini, ka Tavs auto ir zinošāko meistaru rokās!

Golfa turnīra “999 tūre” AMSERV posms, golfa klubs REINIS, 2023. gada 9. jūlijs
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus. Katru atsevišķo galerijas attēlu jūs varēsiet lejupielādēt no atvērtā attēla loga. Šajā izvēlnē var lejupielādēt visus galerijas attēlus vienā arhīvā.

Rezultātus varam aplūkot šeit: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=2057#/competition/4087097/results

100% elektrisko Toyota bZ4X varam atklāt tuvāk šeit: https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/bZ4X
 
Paldies lieliskajai Golfa klubs Reinis komandai, visiem spēlētājiem, atbalstītājiem un viesiem par dalību un pozitīvu kopā būšanu! Labi auto – Labā vietā! TOYOTA, Golfa klubs Reinis un AMSERV MOTORS.