Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota RAV4 un Corolla multimediju sistēmas atjauninājumi bez maksas līdz gada beigām*

20.10.2022

Jaunas iespējas Tavai esošajai Toyota – "Amserv Motors" sadarbībā ar ražotāju piedāvā bezmaksas atjauninājumu kampaņu “Toyota Touch 2 & Go” sistēmas papildināšanai ar Apple CarPlay un Android Auto funkcionalitāti. Ar atjaunoto multimediju sistēmu varēsi lietot pierastās sava viedtālruņa** aplikācijas, piemēram, Waze, Google Maps, Spotify un citas, tādējādi padarot braucienu vēl patīkamāku. Tāpat mēs veiksim Toyota iebūvētās navigācijas sistēmas karšu atjaunotni un pašas multimediju sistēmas iebūvētās programmatūras atjaunoti, lai Tavas Toyota infosistēma un navigācija strādātu vēl labāk.

Atjauninājums ir piemērots automobiļiem, kas ir aprīkoti ar sistēmu “Toyota Touch 2 & Go” (Multimedia 17, 17MM, CY17, 17CY). Lūgums sazināties ar savu Amserv Toyota pārstāvniecību, lai iegūtu sīkāku informāciju par šo atjauninājumu un uzzinātu vai uz Tavu auto attiecas bezmaksas atjauninājuma kampaņa. "Amserv Motors" pēcpārdošanas nodaļas tālrunis informācijai un Toyota pieteikšanai uz servisa apmeklējumu atjaunojumu veikšanai – 67358005 vai aizpildi tiešsaistes pieteikuma formu servisa apmeklējumam mūsu mājaslapā: https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/online-service (izvēlies sadaļu – Rūpnīcas atsaukums). 

Atjauninājuma ielādi veic sertificēts tehniķis, kurš ir apmācīts šo konkrēto darbību veikšanā, nodrošinot vislabāko iespējamo kvalitāti.

* Toyota RAV4 un Corolla multimediju sistēmas atjauninājumu piedāvājums bez maksas spēkā līdz 31.12.2022.

** Tālruņu operētājsistēmām jābūt savietojamām, lai atjauninājumi strādātu. Android tālruņu prasības – minimums, operētājsistēma Android 5.0 vai jaunāka; Savienojums ar automobiļa multivides sistēmu, izmantojot sertificētu USB kabeli; Lejupielādēta Android Auto lietotne. iOS tālruņa prasības – iPhone 5 un jaunāks, ielādēta jaunākā iOS versija; Savienojums ar automobiļa multivides sistēmu, izmantojot sertificētu USB kabeli.

Uzmanību Android Auto lietotājiem! Android Auto izmanto tava tālruņa datus. Ja klients izmanto operētājsistēmu Android 10, Android Auto darbosies lielākajā daļā valstu. Ja operētājsistēma ir vecāka par Android 10, Google var garantēt tikai to, ka Android Auto darbosies valstīs, kas ir iekļautas oficiālajā valstu sarakstā.

Uzmanību Apple CarPlay lietotājiem! CarPlay izmanto tava tālruņa datus. Ja klientam ir iPhone 5 vai jaunāks tālrunis, Apple CarPlay darbosies vairumā gadījumu, Apple var garantēt TIKAI, ka Apple CarPlay darbosies valstīs, kas ir iekļautas oficiālajā valstu sarakstā. Lai izmantotu Apple CarPlay, viedtālrunī īr jābūt aktivizētai funkcijai "Siri". Pārliecinies, ka tālrunī ir ielādēta jaunākā pieejamās operētājsistēmas versija.

Google un Apple patstāvīgi nosaka, kuras lietotnes un funkcijas ir atļauts lietot braukšanas laikā.