Izvēlne Izvēlne
LV

TOYOTA RELAX GARANTIJA. UZ 10 GADIEM, KATRAM TOYOTA AUTOMOBILIM

02.01.2023

Toyota ir vienīgais automobiļu zīmols, kas piedāvā 10 gadu Toyota Relax garantiju visiem jaunajiem un lietotajiem modeļiem. Tas ir visspēcīgākais pierādījums tam, ka mūsu automobiļu kvalitāte, uzticamība un izturība saglabāsies visaugstākajā līmenī pat pēc gadiem ilgas lietošanas.

Toyota Relax garantija tiek aktivizēta pēc katras regulārās apkopes, līdz Toyota automobilis sasniedz 10 gadu vecumu vai 185 000 km nobraukumu.

Toyota Relax – pilnīgs sirdsmiers

  • Pirmā 10 gadu garantija visiem jaunajiem un lietotajiem Toyota automobiļiem;
  • Toyota Relax garantijas programma tiek aktivizēta pēc apkopes veikšanas un ilgst 12 mēnešus vai līdz 15 000 km nobraukumam atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais (saskaņā ar noteikumiem); 
  • Toyota Relax garantija saglabā automobiļa augsto tirgus vērtību;
  • Ar Toyota Relax saistītie apkopes un garantijas darbi tiek veikti Toyota pārstāvniecībā, izmantojot oriģinālās rezerves daļas, un tos veic sertificēti tehniķi saskaņā ar augstākajiem ražotāja standartiem;
  • Toyota Relax garantija attiecas arī uz automobiļiem, kas ievesti no ārzemēm (saskaņā ar noteikumiem); 
  • Toyota Relax garantija ir piemērojama pat tad, ja pēdējās apkopes laiks nav reģistrēts.

Toyota Relax saglabās Toyota automobili vislabākajā stāvoklī vēl gadiem ilgi.

Garantija līdz 10 gadiem vai 185 000 km nobraukumam

Toyota Relax garantija tiek aktivizēta pēc regulārās apkopes veikšanas; tā stājas spēkā pēc ražotāja garantijas termiņa beigām un ir derīga līdz nākamajai plānotajai apkopei – parasti pēc 12 mēnešiem vai 15 000 km, atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais. Tā tiek pagarināta pēc katras nākamās apkopes. Plašāku informāciju var saņemt Toyota pārstāvniecībā, un automobiļa apkopes intervāli ir norādīti lietotāja rokasgrāmatā.

Sīkāku informāciju un detalizētus Toyota Relax garantijas noteikumus atradīsi šeit.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI

Vai ražotāja garantija un Toyota Relax garantija ir viens un tas pats?

Nē, tā nav. Toyota piedāvā 3 gadu (vai 100 000 km) ražotāja garantiju un gadu nodrošina 24/7 palīdzību uz ceļa katram jaunajam automobilim. Toyota Relax nodrošina 1 gada / 15 000 km segumu, pamatojoties uz noteikumiem, ko atradīsi Toyota Relax garantijas noteikumu bukletā.

Taču Toyota Relax garantija ir papildu garantija visiem Toyota automobiļiem, kas tiek aktivizēta pēc pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā veiktas regulārās apkopes, pat pēc 3 gadu ražotāja garantijas beigām vai kad automobiļa nobraukums pārsniedz 100 000 km.

Kā tiek aktivizēta Toyota Relax garantija?

Ja Toyota automobilis atbilst visiem Toyota Relax garantijas noteikumu bukletā aprakstītajiem nosacījumiem, Toyota Relax garantija tiks aktivizēta automātiski pēc tam, kad pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā tiks veikta regulārā apkope.

Uz ko attiecas Toyota Relax garantija?

Toyota Relax garantija dažos aspektos nedaudz atšķiras no Toyota ražotāja garantijas. Pilnu noteikumu un nosacījumu tekstu atradīsi šeit

Es tikko iegādājos lietotu Toyota ar ražotāja garantiju. Vai tā tiks aizstāta ar Toyota Relax garantiju un, ja jā, tad kad?

Toyota Relax garantija automobilim tiks piemērota tikai tad, kad būs beigusies 3 gadu/100 000 km ražotāja garantija un automobilim būs veikta regulārā apkope pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā.

Nesen Toyota pārstāvniecībā iegādājos Toyota apstiprinātu lietotu automobili. Kad stāsies spēkā Toyota Relax garantija?

Apstiprinātiem lietotiem automobiļiem iegādes brīdī tiek piešķirta 24 mēnešu garantija. Toyota Relax garantija stājas spēkā, tiklīdz ir beidzies iepriekšējais garantijas termiņš, ja ir veikta regulārā apkope pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā.

Esmu iegādājies papildu Toyota Extracare garantiju. Vai es varu to apmainīt pret Toyota Relax garantiju?

Nē. Toyota Extracare polisi nevar aizstāt ar Toyota Relax garantiju. Esošā garantija ir spēkā līdz līguma perioda beigām un tiek automātiski aizstāta ar Toyota Relax garantiju uzreiz pēc Toyota Extracare termiņa beigām, ja automobilim ir veikta regulārā apkope pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā un ar nosacījumu, ka Toyota automobilis joprojām kvalificējas garantijai.

Vai es varu iegādāties Toyota Relax garantiju savam automobilim?

Nē. Toyota Relax garantija tiek aktivizēta automātiski pēc regulārās apkopes, kas veikta pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā, ja Toyota automobilis atbilst pilnajos noteikumos ietvertajiem nosacījumiem un kritērijiem, ko atradīsi šeit

Vai Toyota Relax ir pieejama klientiem ar uzņēmuma autoparku vai LCV komerctransportu?

Jā, Toyota Relax ir pieejama visiem Toyota modeļiem, kas ražoti Eiropas tirgum.

Vai vilces akumulatora pārbaude ir nepieciešama, lai pagarinātu Toyota hibrīda vilces akumulatora garantiju, vai arī uz to attiecas Toyota Relax?

Kad tiek aktivizēts Toyota Relax garantijas līgums, tas nesedz hibrīda vilces akumulatora garantiju. Vilces akumulatora garantijas segumu var iegūt/pagarināt, veicot papildu hibrīda pārbaudi.

Vai es saņemšu paziņojumu, kad manam automobilim tiks piešķirta Toyota Relax garantija?

Nē. Toyota Relax garantija tiek aktivizēta automātiski pēc katras regulārās apkopes, kas veikta pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā, ja Toyota automobilis atbilst pilnajos noteikumos ietvertajiem nosacījumiem un kritērijiem, ko atradīsi šeit.

Vai Toyota Relax garantija būs spēkā, pārceļoties uz citu pilsētu vai valsti?

Lielākoties jā, bet ir daži izņēmumi. Informāciju par Toyota Relax garantijas derīguma termiņu ārvalstīs atradīsi noteikumos, kas pieejami šeit.

Pieņemsim, ka manam automobilim apkopes veikšanas dienā ir deviņi gadi un 364 dienas. Vai jaunais Toyota Relax garantijas periods tiek aktivizēts nākamajā dienā vai arī tas beigsies?

Garantija tiek aktivizēta katru reizi, kad automobilim, kas kvalificējas Toyota Relax segumam, tiek veikta apkope pilnvarotā Toyota remontdarbnīcā. Šādā gadījumā automobilim tiks piešķirta jauna Toyota Relax garantija, kas būs derīga 1 gadu vai līdz 15 000 km nobraukumam pēc apkopes datuma.

Ja es pārdodu savu automobili, vai Toyota Relax garantija tiks nodota nākamajam īpašniekam?

Pilnīgi noteikti. Pārdodot automobili, visas Toyota Relax garantijas priekšrocības saņems arī jaunais īpašnieks, nogādājot automobili pilnvarotā Toyota servisā apkopes darbu veikšanai.

Jauniem un apstiprinātiem lietotiem Toyota automobiļiem ir pieejams palīdzības uz ceļa pakalpojums. Vai to ietver arī Toyota Relax garantija?

Nē. Palīdzības uz ceļa pakalpojums nav iekļauts Toyota Relax garantijā.

Vai ir citas priekšrocības, ko klienti iegūst, veicot apkopi pie Toyota?

Jā. Papildus Toyota Relax garantijai Toyota pārstāvniecības piedāvā dažādas priekšrocības tev un tavam automobilim.

Apkopi veic kvalificēti Toyota tehniķi, izmantojot oriģinālās Toyota rezerves daļas atbilstoši augstākajām rūpnīcas prasībām. Tas nodrošina ilgstošu automobiļa uzticamību, komfortu un sirdsmieru – visu, kas tev jau patīk savā Toyota.

Toyota servisa centri ir aprīkoti arī ar ražotāja apstiprinātu apkopes aprīkojumu, un tehniķi tiek pastāvīgi apmācīti par mūsu jaunākajām tehnoloģijām, elektrificētās piedziņas veidiem, vadītāja palīgsistēmām un drošības sistēmām. Visbeidzot, cenas mūsu servisa centros vienmēr ir pārskatāmas un pieņemamas, tāpēc tev nebūs nekādu pārsteigumu.