Izvēlne Izvēlne
LV

TOYOTA C-HR AR JAUNO EKSKLUZĪVO GR SPORT PAKOTNI!

17.02.2021

Marta sākumā Toyota salonos nonāca Baltijas populārākā hibrīdkrosovera Toyota C-HR jaunākais modelis – GR Sport. Klienti varēs izvēlēties vienu no diviem pašuzlādes hibrīddzinējiem – 1.8 litru ar 122 Zs vai 2 litru ar 184 Zs jaudu.

Toyota C-HR GR Sport 2021
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

GR Sport ir sagatavots deviņu ekskluzīvu divu toņu krāsojumu klāsts, ieskaitot jaunu modelim unikālu variāciju ar Dynamic Grey krāsas korpusu un melnu jumtu. GR Sport salons piedāvā jauno Cool Silver apdari, sēdekļus ar ādas un Alcantara apdari, ko vēl efektīgākus padara Toyota sacīkšu auto iedvesmotās sarkanās un pelēkās nošuves. GR Sport priekšdaļa izceļas ar melnu emblēmas un lukturu korpusu fonu, bampera centra un miglas lukturu ietvaru Piano Black apdari, tumšu hromētu radiatora režģi, kā arī jaunu agresīvāk veidotu priekšējo spoileru. Sānos vizuāli saspēli veido Piano Black durvju uzlikas un ekskluzīvie 19 collu vieglmetāla diski. Aizmugurē skatienu piesaista Toyota emblēma uz Piano Black fona, atstarotāji Piano Black ietvaros, īpaša bampera apakšējā daļa un GR Sport logotips.

Modelim ir uzstādīti 19 collu vieglmetāla diski ar augstas veiktspējas riepām, kas palielina priekšējās ass saķeri un stabilitāti līkumos, tā samazinot nepietiekamu pagriežamību pie tādas pašas slodzes. Balstiekārta un stūres iekārta ir noregulētas tā, lai uzlabotu GR Sport dinamisko vadāmību, vienlaikus saglabājot braukšanas komfortu pārējā C-HR modeļu klāsta līmenī.

2021. gada C-HR modeļu klāsts ir aprīkots ar jaunāko Toyota Safety Sense versiju – aktīvās drošības tehnoloģiju kompleksu, kas paredzēts sadursmju novēršanai vai to seku mazināšanai visdažādākajās satiksmes situācijās. Sadursmes novēršanas sistēmai (PCS) ir pievienotas vairākas jaunas funkcijas, to vidū ārkārtas stūrēšanas palīgs (ESA), kas darbojas kopā ar gājēju noteikšanu gaišajā diennakts laikā un krustojuma drošas izbraukšanas palīgu (ITA). Krustojuma izbraukšanas palīgs brīdina un automātiski bremzē, ja vadītājs, izdarot labo vai kreiso pagriezienu, nonāk pretimbraucošā transportlīdzekļa ceļā vai ja brauktuvi šķērso gājējs. 2021. gada C-HR ir ieguvis arī joslas ieturēšanas asistentu (LTA), kas ne vien palīdz palikt joslā, bet braukt pa tās vidu. Ja sistēma pamana novirzīšanās risku, tā ar stūres iekārtu veic virziena korekciju un palīdz vadītājam saglabāt kustību joslas ietvarā. Pie citām jaunām vadītāja atbalsta un drošības paaugstināšanas sistēmām pieder pilna diapazona adaptīvā kruīza kontrole (ACC) apvienojumā ar ceļa zīmju atpazīšanu (RSA) un viedo ātruma maiņas asistentu, kas ļauj braukšanas ātrumu viegli pielāgot ātruma ierobežojuma zīmēm.

C-HR GR Sport 1.8 Hybrid sākumcena ir 32 750 eiro. Pašlaik modelis ir pieejams par kampaņas cenu 28 500 eiro, bet 2.0 Hybrid modeļa sākumcena ir 34 750 eiro, bet īpašā cena – 30 300 eiro. Īpašo piedāvājumu pakotne ir spēkā no 01.01.2021. līdz 30.06.2021. Toyota garantija 5 gadi/150 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais). 10 gadu hibrīda akumulatora garantija. 

C-HR GR Sport 1.8 Hybrid kombinētais degvielas patēriņš – 4,9 l/100 km; kombinētās CO2 emisijas – 112 g/km. C-HR GR Sport 2.0 Hybrid kombinētais degvielas patēriņš – 5,3 l/100 km; kombinētās CO2 emisijas – 120 g/km.

Attālināta automašīnu pārdošana un testa braucieni – zvani mūsu Toyota pārdošanas konsultantiem 67204746 un uzzini vairāk!