Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota hibrīdi. Vienmēr uzlādēti. Astoņi hibrīdi jebkurai gaumei

18.12.2020


Tagad ir īstais laiks izvēlēties sev Toyota pašuzlādes hibrīdu. 8 dažādiem Toyota hibrīdauto modeļiem, ieskaitot ļoti iekārojamos SUV – RAV4 un C-HR, procentu likme ir 0,99% + 6 mēnešu EURIBOR*. Ar jaunākajiem Toyota hibrīdauto tu vari nobraukt līdz pat 50% laika elektrorežīmā** un tas nav jāuzlādē no ārējā avota – Toyota hibrīdi vienmēr ir uzlādēti. Izvēlies savu hibrīdu Nr. 1!

Toyota Hibrīdu īpašais piedāvājums

ATRODI SAVU HIBRĪDU

Atver saites un iepazīsties ar tiem Toyota modeļiem, kuru dzinēju izvēlē ir pieejams Toyota pašuzlādes hibrīds:

Yaris Hybrid – pats jaunākais kompaktais Toyota hibrīdauto!

Toyota Yaris Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

C-HR Hybrid – iespējams, stilīgākais pilsētas SUV!

Toyota C-HR Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Corolla Hybrid hečbeks – sportisks un izaicinošs!

Toyota Corolla Hybrid hečbeks
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Corolla Sedan Hybrid – klasisks un elegants auto ar jaunākajām tehnoloģijām!

Toyota Corolla Sedan Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Corolla Touring Sports Hybrid – praktisks, ietilpīgs un reizē prestižs!

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Camry Hybrid – biznesa klases auto ar izcilu vadāmību un komfortu!

Toyota Camry Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

RAV4 Hybrid – Toyota SUV leģenda piektajā paaudzē!

Toyota RAV4 Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Prius – Toyota hibrīdtehnoloģiju pionieris, auto kā zīmols!

Toyota Prius
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Prius Plug-In Hybrid – uzlādējams hibrīds visprasīgākajiem lietotājiem!

Toyota Prius Plug-In Hybrid
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

IZBAUDI JAUNĀKĀS TEHNOLOĢIJAS IKDIENĀ!

Toyota hibrīdautomobiļi ļauj tev ietaupīt degvielu un samazināt izmaksas, kā arī piedāvā zemākās CO2 emisijas savā klasē. Tā kā tie visi ir pašuzlādējami hibrīdi (izņemot Prius Plug-in Hybrid), to akumulatori nav jāpieslēdz strāvas padevei, lai tos uzlādētu. Izlasi bieži uzdotos jautājumus par hibrīdiem un uzzini, ko Toyota hibrīdi var tev piedāvāt:

1. VAI HIBRĪDI IR JĀUZLĀDĒ?

Inovācijas bez neērtībām. Izņemot Prius Plug-in Hybrid un jauno RAV4 Plug-in Hybrid (drīzumā būs pieejams arī mūsu tirgū), visi Toyota hibrīdi ietver novatorisku, pašuzlādējamu akumulatoru tehnoloģiju. Tos sauc par “hibrīda-elektriskiem” vai “pašuzlādes hibrīda” automobiļiem, jo tiem ir divi enerģijas avoti: benzīna dzinējs un elektromotors. Tas nozīmē, ka atšķirībā no pilnībā elektriskiem automobiļiem un Plug-in (no tīkla uzlādējamiem) hibrīdiem tie nav jāpievieno strāvas avotam, lai uzlādētu akumulatoru. Kad Toyota hibrīda akumulators izlādējas, dzinēja liekā jauda to atkal uzlādē. Tas vēl nav viss. Mūsu hibrīdi ietver reģeneratīvo bremzēšanu – tās laikā ģenerators ražo elektrību, lai to varētu uzglabāt akumulatorā.

2. VAI HIBRĪDI IR JAUDĪGI?

Jaudīga reakcija, kad tā ir nepieciešama. Toyota hibrīdi nemanāmi pārslēdzas starp diviem enerģijas avotiem – benzīna dzinēju un elektromotoru – sniedzot vajadzīgo reakciju, kad tā ir nepieciešama. Nospiežot akseleratora pedāli, hibrīda automobiļa elektromotors nodrošina tūlītēju griezes momentu (vai vilces spēku), bet lielākā ātrumā vai veicot apdzīšanu uz lielceļa, tas darbojas kopā ar benzīna dzinēju, lai sniegtu vēl spēcīgāku jaudu. Ar 2,0 litru hibrīda dzinēju jaunajā Corolla un ar 2,5 litru hibrīda dzinēju jaunajā RAV4 Toyota hibrīdi ir gatavi sniegt vēl labāku reakciju un jaudu bez piepūles. Piemēram, jaunais RAV4 hibrīds sasniedz 100 km/h no 0 tikai 8,1 sekundē, un tā hibrīda sistēmas vilces jauda ir līdz 1650 kg.

3. VAI HIBRĪDIEM IR PILNPIEDZIŅA (AWD)?

Hibrīda AWD jebkuriem laika apstākļiem. Lai arī lielākajai daļai hibrīdu ir priekšējo riteņu piedziņa, tagad klāstā ir pieejami arī pilnpiedziņas – jeb 4x4 – Toyota hibrīdi. Tiem, kam ir nepieciešamas papildu iespējas bezceļa vai jebkuros laika apstākļos. Jaunais RAV4 Hybrid ir aprīkots ar modernu AWD-i sistēmu, kas ir izveidota, lai nodrošinātu daudz labāku sniegumu sarežģītos ceļa apstākļos un drošu vadāmību slidena ceļa apstākļos. Papildus kombinētajam Toyota hibrīda dzinējam un elektromotoram, kas darbina priekšējos riteņus, tādiem modeļiem kā RAV4 Hybrid AWD ir otrs, aizmugurē uzstādīts elektromotors, kas darbina aizmugurējos riteņus. Tas ļauj nodot līdz 30% griezes momenta aizmugurējiem riteņiem, nodrošinot precīzu sniegumu uz nelīdzenām, slidenām virsmām.

4. VAI HIBRĪDIEM IR ZEMS DEGVIELAS PATĒRIŅŠ?

Savā klasē labākā efektivitāte. Toyota hibrīdi ir starp degvielas patēriņa ziņā efektīvākajiem automobiļiem savā klasē. Tie faktiski netērē degvielu īsos braucienos nelielā ātrumā vai satiksmē ar biežu apstāšanos un braukšanas uzsākšanu. Tas ir tāpēc, ka tie darbojas tikai ar elektromotoru un hibrīda akumulatoru, ja iespējams. Piemēram, dinamiskās Toyota Corolla hibrīda degvielas patēriņš ir tikai sākot no 4,5 l/100 km. Tā kā visi Toyota hibrīdi ir pašuzlādējoši, tiem ir reģeneratīvās bremzēšanas tehnoloģija – elektrība tiek saražota bremzējot un uzglabāta akumulatorā. Tas palīdz tev doties vēl tālāk, izmantojot tikai elektrisko piedziņu, un padara tavu braucienu vēl efektīvāku. Rezultāts? Nekāda degvielas patēriņa, nekādu izplūdes gāzu gandrīz nedzirdamā piedziņā līdz pat 50% no taviem pilsētas braucieniem.

5. VAI HIBRĪDU APKOPE IR DĀRGA?

Jauninājumi, kas atmaksājas. Pateicoties mūsu novatoriskās reģeneratīvās bremzēšanas priekšrocībām, tādas detaļas kā Toyota hibrīdu bremžu kluči nolietojas mazāk, kā rezultātā apkopes izmaksas ir par 5% zemākas. Toyota hibrīdu elektromotora un akumulatora komponentiem nav nepieciešama apkope, un kā pārbaudītas tehnoloģijas tie ir daudz uzticamāki nekā sarežģīti iekšdedzes dzinēji. Patiesībā daži mehāniskie elementi, piemēram, sajūgs, ģenerators un startera motors, nav atrodami automobilī, vēl vairāk samazinot neparedzētu izmaksu risku nākotnē.

6. KURŠ HIBRĪDS IR MAN PIEMĒROTĀKAIS?

Ikviens var atrast sev piemērotu hibrīdu. Toyota 1997. gadā bija pirmais autoražotājs pasaulē, kas uzsāka sērijveida pašuzlādes pilno hibrīdu ražošanu ar leģendāro modeli – Toyota Prius. Šodien kā hibrīda tehnoloģiju līderis ar vairāk nekā 15 miljoniem hibrīdu īpašnieku visā pasaulē mēs plašu atšķirīgu modeļu klāstu, kas ir piemēroti ikvienam dzīvesveidam, sākot no hibrīda SUV līdz hibrīda pilsētas automobiļiem. Vai tas ir dinamiskais C-HR Hybrid krosovers vai stilīgais Yaris Hybrid pilsētas automobilis, pilnpiedziņas RAV4 Hybrid vai ietilpīgais Corolla Touring Sports Hybrid universālis, mēs esam pārliecināti, ka Toyota piedāvājumā atradīsi sev piemērotu hibrīda automobili.

KAS TEV JĀZIN PAR TOYOTA HIBRĪDIEM?

BRAUC TĀ, KĀ VIENMĒR ESI TO DARĪJIS!

Izstrādāts, paturot prātā lietošanas ērtumu. Toyota pašuzlādes elektriskie benzīna hibrīdi nemanāmi pārslēdzas starp enerģijas avotiem, ļaujot tev braukt tā, kā esi pieradis to darīt.

RADI MAZĀK CO2

Tīrāks un zaļāks braukšanas veids. Toyota elektriskie hibrīda automobiļi rada mazāk CO2 nekā līdzvērtīgi benzīna vai dīzeļa automobiļi. Pēdējo 23 gadu laikā mēs esam ietaupījuši vairāk nekā 120 miljonus tonnu CO2 emisiju visā pasaulē.

BRAUC AR PĀRLIECĪBU

Lai pierādītu mūsu pārliecību par mūsu radīto tehnoloģiju, mēs piedāvājam Toyota hibrīda akumulatoriem 10 gadu garantiju. Toyota sniedz 5 gadu (vai līdz 150 000 km) garantiju un 24/7 tehnisko palīdzību uz ceļa ikvienam savam automobilim.

NAV VAJADZĪBAS PIESLĒGT PIE STRĀVAS

Toyota elektriskie benzīna hibrīdi uzlādējas paši – tos nav nepieciešams pieslēgt pie strāvas avota (izņemot Prius Plug-in Hybrid). Vienkārši iekāp, piesprādzējies un ļauj ražot automašīnai elektroenerģiju braucot.

Saskaņā ar WLTP datiem Toyota aktuālo hibrīdautomašīnu modeļu kombinētais degvielas patēriņš 3,8–5,8 l/100 km, kombinētā CO2 emisija 87–131 g/km. Visi attēli ir ilustratīvi.

Īpašie Toyota hibrīdauto piedāvājumi ir spēkā līdz 31.12.2020. vai kamēr kampaņas modeļi ir noliktavā.

*) Visu laiku zemākā procentu likme! Ikmēneša maksājums aprēķināts pieņemot, ka nomas termiņš ir 60 mēneši ar pirmo iemaksu 10%, atlikusī vērtība 32% un procentu likme 0,99% + 6 mēnešu Euribor (ne zemāks par 0). Komisijas maksa par darījuma noformēšanu 1,5%. Kopējā apmaksājamā summa 16 326,30 €. Kalkulatora aprēķinātie dati ir informatīvi, taču sniedz priekšstatu par to, cik liels varētu būt līzinga ikmēneša maksājums. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt! Cenas, nosacījumi un specifikācijas var tikt mainītas bez iepriekšēja brīdinājuma.

**) Saskaņā ar WLTP datiem kombinētais degvielas patēriņš 3,8–5,8 l/100 km, kombinētā CO2 emisija 87–131 g/km. Attēls ir ilustratīvs. Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2020. vai kamēr kampaņas modeļi ir noliktavā. Aprēķina pamatā ir dati par mērījumiem, kas veikti laika peripodā 01.08.2019. – 19.08.2020. Izmēģinājuma braucieni veikti Latvijā ar Toyota hibrīdautomobiļiem, kuros ir uzstādīta Driveco ierīce. Ierīce mēra laiku, kad automobilis brauc elektrorežīmā (EV) un netiek patērēta degviela. Procentuālais lielums parāda vidējo nobraukto laiku EV režīmā un ir atkarīgs no autovadītāja braukšanas stila, laika un ceļa apstākļiem un izvēlētā maršruta.