Izvēlne Izvēlne
LV

Atklāj Latviju un Igauniju no jauna ar Toyota Yaris!

17.06.2020

Yaris Active 1.5 Dual VVT-i ar manuālo transmisiju – cena no 12 300 €, ikmēneša maksājums no 128 €, ietaupījums līdz 2 290 € vai Yaris Active 1.5 Dual VVT-i ar automātisko transmisiju – cena no 13 450 €, ikmēneša maksājums no 140 €, ietaupījums līdz 2 450 €. Jauns auto un jauni ceļojumi! Šobrīd piedāvājam atklāt daudz jaunu un interesantu galamērķu Tavai vasarai gan Latvijā, gan mūsu kaimiņzemē Igaunijā. 

Toyota garantija – 5 gadi vai 150 000 km nobraukums atkarībā no tā, kas iestājas pirmais – Tavam sirdsmieram. Jauna un labi aprīkota Toyota šobrīd ir daudz pieejamāka nekā vari iedomāties!

Piedāvājuma cenā iekļautais aprīkojums:

- Toyota Safety Sense drošības sistēmu komplekts:

  • Sadursmes novēršanas sistēma (PCS)
  • Brīdinājums par izbraukšanu no joslas (LDA)
  • Automātisko tālo gaismu funkcija (AHB)

- Priekšējie miglas lukturi
- Manuālais gaisa kondicionētājs
- Elektriski darbināmi priekšējie logi
Toyota Touch® 2 multimediju sistēma
- 6 skaļruņi
- Ādas apdares stūres rats
- Apsildāmi un elektriski regulējami sānu spoguļi
- Apsildāmi priekšējie sēdekļi
- Atpakaļskata kamera

Tehniskie dati īsumā:

Yaris Active 1.5 Dual VVT-i ar manuālo transmisiju, 111 Zs (82 kW), kombinētais degvielas patēriņš (WLTP) – 6 l/100 km, kombinētā CO2 emisija (WLTP) – 136 g/km. 

Yaris Active 1.5 Dual VVT-i ar automātisko transmisiju Multidrive S, 111 Zs (82 kW), kombinētais degvielas patēriņš (WLTP) – 6 l/100 km, kombinētā CO2 emisija (WLTP) – 135 g/km.

Autotūrisma idejas vasarai:

“Amserv Motors” iesaka – apceļo Latgali ar Toyota un paviesojies brīvdabas etnogrāfiskajā muzejā “Andrupenes lauku sēta”. Muzejs un purva talka ir atvērti no otrdienas līdz piektdienai no 9:00 līdz 17:00, sestdienās no 10:00 līdz 14:00, bet svētdienās – pēc iepriekšēja pieteikuma individuālām vizītēm (lūgums pieteikties vismaz dienu iepriekš). Pirmdienās muzejs slēgts. Grupu ekskursijas un/ vai degustācijas Latgales kulinārā mantojuma gardumiem lūgums pieteikt vismaz divas dienas iepriekš. Muzejā apmeklētājiem lūgums ievērot drošu distanci iekštelpās un uzturēties tur neilgi, bet ārtelpās uzturēšanās ir bez papildu ierobežojumiem un lūgums ievērot tikai vispārīgās aktuālās norādes, kas var mainīties vasaras laikā. Pieteikties lūgums pa tālruni.: +371 26458876. Adrese: Skolas iela 5, Andrupene, Dagdas nov., LV 5687; E-pasta adrese: laukuseta@inbox.lv

MUZEJS "ANDRUPENES LAUKU SĒTA"
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

“Andrupenes lauku sēta” šogad atzīmēja skaistu jubileju – Līgo vakarā, 23. jūnijā, muzejam apritēja jau 20 gadi!

Vairāk informācijas tīmeklī par šo galamērķi:

https://www.latvia.travel/lv/apskates-vieta/muzejs-andrupenes-lauku-seta

https://www.facebook.com/Andrupeneslaukuseta/

Viens no tuvākajiem vasaras tūrisma galamērķiem mūsu kaimiņzemē Igaunijā – Tartu, kas gadsimtu senāk Latvijā vairāk bija pazīstama kā Tērbata. Tartu ir otra lielākā Igaunijas pilsēta un tās intelektuālais un kultūras centrs. 2024. gadā Tartu būs Eiropas kultūras galvaspilsēta. Tartu mums pazīstama gan pēc tās Universitātes, gan diviem ļoti populāriem tūrisma galamērķiem – AHHAA Zinātnes centra un Igaunijas Nacionālā muzeja (Eesti Rahva Muuseum), kas abi ir Igaunijas tūrisma dārgakmeņi. Tikpat aizraujošs, bet mazāk reklamēts un Latvijā teju nepazīstams ir lieliskais Igaunijas Aviācijas muzejs (Eesti Lennundusmuuseum), kura āra ekspozīcijā ir 28 lidmašīnas, 4 helikopteri un atsevišķa zenītieroču kolekcija. Muzeja āra ekspozīcija ir atvērta pēc ierobežojumu atvieglošanas, bet saglabāta prasība valkāt gumijas cimdus, ievērot principu 2 + 2 un apmeklētāju grupās nevar būt vairāk par 10 cilvēkiem, visi norēķini tikai elektroniskā veidā. 

EESTI LENNUNDUSMUUSEUM
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Vairāk informācijas tīmeklī par šo galamērķi:

https://www.visitestonia.com/en/estonian-aviation-museum

https://www.lennundusmuuseum.ee/en/

Tallina vienmēr bijis aicinošs autotūrisma galamērķis Ziemeļu virzienā! Tajā mājvietu atradis Igaunijas visvairāk apmeklētākais muzejs – Igaunijas Jūras muzejs (pazīstams arī kā Hidroplānu osta / Lennusadam). Hidroplānu osta atrodas Tallinā, Kalamaja priekšpilsētā, Vesilennuki ielā 6 un tai ir bezmaksas autostāvvieta. Muzejs atvērts pēc karantīnas no 12. maija, saglabājot ierastos vasaras sezonas darba laikus. Šobrīd pieejamas bezmaksas audiogida iekārtas, bet lūgums apmeklētājiem ņemt līdzi personīgās austiņas. Zemūdenes Lembit apmeklējumi tiek īslaicīgi ierobežoti organizēto grupu vizīšu laikā, tās apmeklējumam nepieciešami gumijas cimdi un sejas maskas. Tāpat visi apmeklētāji tiek lūgti ievērot 2 metru drošības distanci no citiem apmeklētājiem un personāla. Maskas nopērkamas uz vietas, viens gumijas cimdu pāris – bez maksas. 

LENNUSADAM
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Vairāk informācijas tīmeklī par šo galamērķi:

https://www.visitestonia.com/en/seaplane-harbour-estonian-maritime-museum

https://meremuuseum.ee/lennusadam/en/opening-times/

Svarīga informācija:

Toyota Līzinga pakalpojuma sniedzēji ir: Luminor Līzings SIA, Swedbank Līzings SIA un UniCredit Leasing SIA. Piemēra kalkulāciju sastādīja Swedbank Līzings SIA. Ja nepieciešams, konsultējieties ar bankas darbinieku. Piedāvājums no Toyota Līzings: 2.49 % + 6 mēnešu EURIBOR likme juridiskām personām (Piemēram, cena EUR 12 300, pirmā iemaksa: 15 %, periods: 60 mēneši, atlikusī vērtība: 30%, nobraukums 100 000 km, komisija: 1,5 %.) Ikmēneša maksājums šajā gadījumā ir EUR 128. Piedāvājums ir indikatīvs un var mainīties pēc pieteikuma izvērtēšanas. Visi attēli ir tikai informatīvi un tajos redzamais aprīkojums var nebūt iekļauts piedāvājumā! Visas cenas norādītas ar iekļautu 21% PVN. Akcija spēkā līdz 30.09.2020. vai kamēr ir pieejami akcijas automobiļi.

Labi auto – Labā vietā! Apmeklē arī mūsu noliktavas auto īpašā piedāvājuma vietni un pasūti sev individuālu video prezentāciju par izvēlēto automašīnu: http://bit.ly/amservstocklv

Lūgums sekot līdzi drošības situācijas attīstībai vasaras garumā!