Izvēlne Izvēlne
LV

ATKLĀJ JAUNĀS PAAUDZES COROLLA – SĀKOT NO 14 900 €

22.07.2019

Corolla ir Toyota zīmola leģenda un veiksmes stāsts vielaikus. Kopš 1966. gada visa pasaulē pārdoti vairāk par 45 miljoniem šo automašīnu. Tas nozīmē, ka izvietojot tās visas pa ekvatoru, mūsu planēta tiktu apjozta vairāk nekā 5 reizes! Corolla tiek pārdota vairāk nekā 150 pasaules valstīs un katrās 15 sekundēs kaut kur tiek iegādāta jauna Corolla.

"Amserv Motors" piedāvā īpašo iepazīšanās cenu Toyota Corolla hečbekam Standard komplektācijā – sākot no 14 900 € / ikmēneša maksājums* sākot no 155 €!

Modeļa divpadsmitajā paaudzē pieejama triju atšķirīgu virsbūvju izvēle – hečbeks, sedans un universālis un visas automašīnas lepni nes Corolla vārdu. Visām automašīnām pieejama benzīna un hibrīddzinēju izvēle, kā arī iespēja iegādāties automašīnu gan ar mehānisko, gan automātisko transmisiju.

Iepazīšanās piedāvājuma ietvaros Standard komplektācijas Corolla sedans maksā sākot no 15 300 , bet universālis Toyota Corolla Touring Sports – sākot no 15 900 €.

Cenas norādītas ar iekļautu PVN.

Testa braucienu pieteikuma lapas ar jaunajām Corolla automašīnām:

Corolla hečbeks http://bit.ly/TestCorolla-LAT

Corolla sedanshttp://bit.ly/Corolla-Test-LV

Corolla Touring Sports – http://bit.ly/CorollaTS-Test-LV

Standard aprīkojumā ietilpst:

  • LED dienas gaitas lukturi.
  • LED aizmugurējo lukturu bloks.
  • LED priekšējie lukturi**.
  • Priekšējo sēdekļu apsilde**.
  • Gaisa kondicionētājs.
  • Krēslas sensors.
  • 4,2" krāsainais TFT daudzfunkcionālais ekrāns.
  •  Bluetooth un USB.
  • Toyota Safety Sense drošības asistentu komplekts, kurā iekļauts:
    • Sadursmes novēršanas sistēma ar gājēju un velosipēdistu noteikšanas funkciju.
    • Inteliģentā adaptīvā kruīza kontrole.
    • Brīdinājums par izbraukšanu no joslas ar stūres koriģēšanas funkciju un brīdinājumu par automašīnas sasvēršanos.
    • Automātisko tālo gaismu funkcija.
    • Ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma.  

Akcija ilgst līdz 30.09.2019. vai kamēr ir pieejami tajā iekļautie automobiļi. Lai saņemtu individuālu pārdošanas piedāvājumu, jautā mūsu Toyota tirdzniecības konsultantiem. Iepazīsties ar līzinga un apdrošināšanas nosacījumiem un, ja nepieciešams, konsultējies ar speciālistu. Papildaprīkojuma īpašā cena un ikmēneša maksājums ir spēkā, ja pasūta jaunu automobili. Uz noliktavas automobiļiem piedāvājums netiek attiecināts.

*) Piedāvājums no Toyota Līzings: 2.49 % + 6 mēnešu EURIBOR likme (Piemēram, cena EUR 14 900, pirmā iemaksa: 15 %, periods: 60 mēneši, atlikusī vērtība: 30%, komisija: 1,5 %.) Ikmēneša maksājums šajā gadījumā ir EUR 154,68 €. Visas cenas norādītas ar iekļautu 21% PVN. Attēliem ir tikai informatīva nozīme un tajos var būt redzams aprīkojums, kas nav iekļauts piedāvājumā. Piedāvājums nesummējas ar citām akcijām vai īpašajiem piedāvājumiem. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt! Katra klienta situācija tiks izvērtēta individuāli. Līzinga piedāvājums sadarbībā ar SIA „Swedbank Līzings”. 

**) Aprīkojuma pozīcija Standard komplektācijā pieejama tikai hečbekam un Touring Sports.

Jauno Corolla modeļu vides dati:

Corolla hečbeks. 114 Zs (85 kW) 1.2 Turbo 6MT kombinētais degvielas patēriņš (WLTP) – 6,2 l/100 km. CO2 izmeši kombinētajā ciklā (WLTP) – 141 g/km.

Corolla sedans. 130 Zs (97 kW) 1.6 Valvematic 6MT kombinētais degvielas patēriņš (WLTP) – 6,3 l/100 km. CO2 izmeši kombinētajā ciklā (WLTP) – 143 g/km.

Corolla Touring Sports. 114 Zs (85 kW) 1.2 Turbo 6MT kombinētais degvielas patēriņš (WLTP) – 6,3 l/100 km. CO2 izmeši kombinētajā ciklā (WLTP) – 143 g/km. 

Brauc uz AMSERV MOTORS, Rīgā, Krasta ielā 3. Tavs jaunā Corolla Tevi jau gaida! Labi auto – Labā vietā!