Izvēlne Izvēlne
LV

LAND CRUISER kopā ar AMSERV ieripo Alūksnē un Latvijā!

24.01.2018

Lieliski aizvadīts Rally Alūksne 2018 un iepazīšanās ar jauno Toyota Land Cruiser. Jaunā gada pirmais mēnesis priecējis ar diviem lieliskiem notikumiem Latvijas auto dzīvē – ar Rally Alūksne 2018 atklāta šī gada rallija čempionātu sezona un Baltijas tirgū ienācis leģendārā apvidus auto Toyota Land Cruiser jaunākais modelis. Šī modeļa prezentācija norisinājās vienlaikus ar Rally Alūksne 2018 no š. g. 19. līdz 20. janvārim.

Rally Alūksne ir gan Latvijas rallija čempionāta, gan Igaunijas rallija čempionāta pirmais posms. Pirmo reizi šis rallijs norisinājās 2011. gadā kā rallijsprinta sacensības, un jau sākotnēji tā mērķis bija iekļūt Latvijas rallija čempionāta kalendārā. Dalībai rallijā bija pieteikušās vairāk nekā 100 ekipāžas no vairākām valstīm, bet uz svinīgo startu devās 97 ekipāžas.

Amserv Motors & Toyota Land Cruiser @ RALLY ALŪKSNE 2018
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus

Asāku izjūtu baudīšanai rallija otrajā dienā “Amserv Motors” aicināja aktīvākos Land Cruiser, RAV4 un Hilux klientus vērot ralliju klātienē īpaši izveidotā Toyota Land Cruiser VIP vietā. Tieši blakus 3. un 6. rallija ātrumposmam atradās īpaši izveidota bezceļu trase jaunā Land Cruiser iemēģināšanai testa braucienos. Jāatzīmē, ka Toyota un ”Amserv” VIP telts atradās vienā no rallija intriģējošākajām un gleznainākajām vietām – pie Red Bull tramplīna Tūjā – kalnā pie Tūjas ezera. Testa braucieniem “Amserv Motors” bija sarūpējis piecas jaunās Land Cruiser automašīnas, kā arī jauno Toyota Hilux pikapu. Interesanti, ka rallija laikā ar jaunajiem Land Cruiser veikti vairāk nekā 100 testa braucieni, kas noteikti varētu būt sava veida rekords viena modeļa automašīnas testa braucieniem rallija norises vietā.

 “Amserv Motors” izsaka pateicību Rally Alūksne rīkotājiem par ļoti augstā līmenī organizētajām sacensībām un par atbalstu oriģinālās idejas īstenošanā, kas ļāva klientiem piedāvāt brīnišķīgu atpūtas un sporta pasākumu, iepazīt ralliju, Alūksni un, protams, Toyota Land Cruiser neatkārtojamā gaisotnē.

60 gadu laikā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā pieci miljoni Toyota Land Cruiser apvidus automobiļu. Izturīgie bezceļu spēkrati ir pārstāvēti 188 valstīs. Land Cruiser ir novērtēts ne tikai par izturību un kvalitāti, bet arī par spēju nodrošināt augstas klases komfortu, neatkarīgi no tā, kāds ceļš zem riteņiem. Land Cruiser jaunākajā modelī izmantota nepārspējamā klasiskā 4x4 automobiļu konstrukcija ― universāla virsbūve uz atsevišķa ļoti izturīga rāmja. Ekonomija un luksuss ― divi galvenie jaunā modeļa evolūcijas virzieni, saglabājot “purva bridēja” fiziskās dotības un Toyota kvalitāti. Jaunais modelis pieejams desmit krāsās.

Testa braucienu pieteikuma tiešsaistes forma ar jauno Land Cruiser: https://goo.gl/PdEKxd