Izvēlne Izvēlne
LV

Izvēlies rītdienas auto – brauc ar Toyota hibrīdu! Jaunais Auris Hybrid Tevi gaida!

19.08.2015

Vairāk nekā 7 miljonus hibrīdautomobiļu Toyota Motor Corporation šobrīd ir pārdevusi visā pasaulē. Hibrīdu zemo degvielas patēriņu nodrošina iekšdedzes dzinēja, elektromotora un bremzēšanas enerģijas rekuperācijas kopdarbība. Sastrēgumos hibrīdauto pārvietojas tikai ar elektromotora palīdzību, kas nodrošina gan akustisko komfortu, gan ievērojamus ekonomijas rādītājus tieši pilsētas satiksmē. Liela hibrīdu ikdienas priekšrocība – automātiskā transmisija.

Jaunā Toyota Auris Hybrid vidējais degvielas patēriņš no 3,6 l/100 km un CO2 izmeši no 82 g/km kombinētajā ciklā. Auris Hybrid Touring Sports vidējais degvielas patēriņš no 3,6 l/100 km un CO2 izmeši no 83 g/km kombinētajā ciklā.

IEPAZĪŠANĀS MODELIS – AURIS HYBRID ACTIVE PLUS no 219 EUR/mēnesī.
IEPAZĪŠANĀS PIEDĀVĀJUMS – ACTIVE PLUS APRĪKOJUMA PAKOTNE par  590 EUR.

Active Plus aprīkojuma līmenī ir iekļauts:

  • 16" vieglmetāla diski ar 205/55R16 riepām un riepu spiediena uzraudzības sistēmu
  • Bi-LED priekšējo gaismu modulis ar automātisku līmeņošanu un mazgātājiem
  • Priekšējie miglas lukturi un LED dienas gaismas priekšā un aizmugurē
  • Toyota Touch 2 info-sistēma ar atpakaļskata kameru un 7" skārienjutīgu krāsu ekrānu
  • Automātiskā klimata kontrole un apsildāmi priekšējie sēdekļi
  • Lietus un krēslas sensori, pašaptumšojošs atpakaļskata spogulis
  • Kruīza kontroles sistēma ar ātruma ierobežotāju
  • Visi sānu logi ar elektrisku regulēšanu un Auto funkciju
  • ABS, EBD, BA, VSC, TRC, HAC (asistents gaitas uzsākšanai pret kalnu)

Īpašais piedāvājums no "Amserv Motors" ir spēkā no 20.08.2015. līdz 30.09.2015. Toyota Auris Hybrid Active Plus iepazīšanās cena – € 21 900 ieskaitot 21% PVN, klienta ietaupījums – € 1 650. Procentu likme 2,35% + 3 mēnešu EURIBOR likme 0,0%, 60 mēnešu operatīvā līzinga periods, 100 000 km nobraukuma ierobežojums, 15% pirmā iemaksa, 32% automašīnas atlikuma vērtība, 1,5% komisijas maksājums, gada procentu likme 2,95%. Aizņemieties apdomīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt. Cenā nav iekļauta metāliskā krāsa, signalizācija un reģistrācijas izmaksas. Cenas aprīkojuma pakotnei norādītas ar iekļautu PVN. Cenas, īpašie piedāvājuma nosacījumi un specifikācijas var tikt mainīti bez iepriekšēja brīdinājuma. Attēliem ir tikai informatīva nozīme un tajā var būt redzams aprīkojums, kas nav iekļauts piedāvājumā. Piedāvājums nesummējas ar citām akcijām vai īpašajiem piedāvājumiem!

Gaidam uz izmēģinājuma braucieniem Rīgā, Krasta ielā 3.