Izvēlne Izvēlne
LV

Amserv Motors iepazīstina ar jauno Toyota Avensis

18.06.2015

  • Jaunie Toyota Avensis modeļi piesaista uzmanību un jau pirmajā iepazīšanās dienā Amserv Motors pārdod trīs automašīnas.
  • Pasākuma viesi iegūst daudzpusīgu informāciju arī par jauno „bestselleru” Auris un autocentra Amserv Motors gaidāmo paplašināšanos.
  • Elegance, drošība, komforts, inovatīvas tehnoloģijas, ekonomiskums un luksusa pieskāriens – jaunais Avensis ir tuvu pilnībai.

Par godu jaunā Toyota Avensis modeļa tirdzniecības uzsākšanai, autocentrs Amserv Motors š.g. 17. jūnijā rīkoja īpašu Static Launch pasākumu. Tā apmeklētājiem bija unikāla iespēja vieniem no pirmajiem Latvijā klātienē iepazīties ar jaunā Avensis biznesa sedanu un universāli Avensis Touring Sports, kā arī pieteikties testa braucieniem un jauno modeļu pasūtīšanai. Šīs dienas nogalē pirmie trīs jaunie Avensis modeļi jau aizripoja pie saviem saimniekiem.

Savu pirmizrādi Avensis piedzīvoja šogad pavasarī notikušajā Ženēvas autošovā Šveicē, taču tirdzniecība Baltijā tiek sākta tikai tagad. Ņemot vērā klientu jau iepriekš izrādīto lielo interesi par jaunā Avensis nonākšanu tirdzniecībā, iepazīšanās pasākums autocentrā Amserv Motors 17. jūnijā tika organizēts divas reizes – plkst. 12 un plkst. 15, pulcējot kuplu aicināto viesu, mediju un citu auto interesentu pulku. Jāatzīmē, ka Avensis šogad svin arī apaļu jubileju – tieši pirms 80 gadiem – 1935. gadā Kiičiro Tojoda (Kiichiro Toyoda) uzņēmumā Toyoda Enterprises izgatavoja trīs vieglās automašīnas prototipus – A1, kas uzskatāmi par tālāk nākotnē tapušā Avensis senākajiem priekštečiem, jo klasificējas kā vidējās klases sedani. Savukārt jaunais Avensis pārstāv trešo šā nosaukuma modeļu paaudzi.

Static Launch norise tika organizēta patīkamā gaisotnē, lietišķo iepazīšanās informāciju apvienojot ar gastronomisku baudījumu un nelielu izklaidi. Pasākuma vadība bija uzticēta atraktīvajam un enerģiskajam Armandam Simsonam, bet par gardiem kulināriem pārsteigumiem rūpējās restorāns Viesistaba. Jau pie ieejas viesi tika piereģistrēti uz speciālām vizītkartēm, kas vēlāk tika izmantotas loterijā. Iemalkojuši spirdzinošus vasaras dzērienus un nobaudījuši vairāku veidu veselīgos burgerus, viesi tika aicināti ieņemt vietas pie lielā videoekrāna. Pēc Amserv Grupas Latvijā vadītāja Armanda Vimbas nelielas apsveikuma uzrunas tika sākta videoprezentācija, kas sniedza nelielu ieskatu gan Avensis vēsturē, gan aplūkoja jauno modeli, uzsverot tā priekšrocības un izmantotās jaunās tehnoloģijas.

Neliels stāstījums tika veltīta arī jaunajam Auris un Auris Touring Sports modelim, kā arī viesi tika informēti par vērienīgajiem autocentra Amserv Motors pārbūves darbiem, pēc kuru pabeigšanas esošajā adresē Rīgā, Krasta ielā 3 atradīsies modernākie Toyota un Lexus autosaloni visā Baltijā. Prezentācijas laikā auditorijai tikai uzdoti āķīgi jautājumi, kur pareizo atbilžu autori ieguva nelielas, Amserv Motors sarūpētas balvas, savukārt no viesu vizītkartēm tika izlozētas trīs laimīgie, kas ieguva gardas maizes ceptuves Lāči sarūpētās tortes. Pēc prezentācijas ikviens varēja klātienē aplūkot vairākus Toyota Avensis modeļus dažādās aprīkojuma komplektācijās, kā arī pieteikties testa braucieniem vai auto pasūtīšanai. Pasākuma nobeigumā restorāna Viesistaba pavāri rīkoja sorbeta šovu, pasniedzot viesiem spirdzinošu un gardu zemeņu sorbentu.

Par jauno Toyota Avensis

Jauno Toyota Avensis raksturo elegance un ērts praktiskums, kas apvienots ar luksusa pieskārienu detaļās. Šis auto ir drošāks, jo jau bāzes modelis aprīkots ar sadursmes novēršanas sistēmu. Avensis ir informatīvāks, ko nodrošina divi daudzfunkciju ekrāni, t.sk. 8" skārienjutīgais Toyota Touch 2 multimediju vadības displejs. Auto dizains tapis Toyota Dizaina studijā ED2 Francijā, tehniski Avensis izstrādāts Toyota Pētījumu un attīstības centrā Beļģijā un ražots rūpnīcā Lielbritānijā. Pilnībā jaunais salons, kā arī inovatīvā optika ar LED gaismām spēs uzrunāt pat visprasīgākos Eiropas klientus. Ar šīm lieliskajām priekšrocībām un Toyota kvalitāti un ilgmūžību, Avensis būs laba izvēle gan privātajiem lietotājiem, gan uzņēmumu autoparkiem. Avensis pieejams gan sedana, gan universāļa versijā, kas ieguvis nosaukumu Avensis Touring Sport.

Avensis dzinēju un transmisiju izvēle ir bagāta – triju atšķirīgu tilpumu benzīna dzinēji ar vidējo degvielas patēriņu no 5,9 l/100 km un CO2 izmešiem no 138 g/km (1.8 Valvematic AT) un diviem dīzeļdzinējiem ar vidējo degvielas patēriņu no 4,1 l/100 km un CO2 izmešiem no 108 g/km (1.6 D-4D MT). Avensis pieejams četrās rūpnīcas aprīkojuma komplektācijās, kas nodrošina labāko cenas-aprīkojuma attiecību.