Izvēlne Izvēlne
LV

Daily pusdienu restorāns tagad arī autocentrā “Amserv Motors”

19.11.2014

  • Daily un “Amserv Motors” sadarbības pamatā – veselīgu un daudzveidīgu ēdienu piedāvājums bez kaitīgām piedevām un garšas pastiprinātājiem.
  • Daily recepšu krājumos – vairāki tūkstoši pašu izstrādātu un pārbaudītu ēdienu visām gaumēm.
  • Tikai “Amserv Motors” – uz vietas ceptas kūkas, smalkmaizītes un citi konditorejas gardumi.

Kopš šā gada novembra autocentra “Amserv Motors” kafejnīcas telpās otrajā stāvā atvērts zīmola Daily pusdienu restorāns, kas izveidots, pateicoties SIA “Amserv Motors” un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēja SIA “Baltic Restaurants” veiksmīgai sadarbībai. Jaunais restorāns atvērts katru darbdienu no plkst. 9:00 līdz 18:00. Nobaudīt veselīgu un daudzveidīgu maltīti aicināti gan autocentra klienti, gan darbinieki un ikviens, kurš vēlas garšīgi paēst.

Atšķirībā no tradicionālām kafejnīcām un restorāniem Daily darbības pamatā ir sadarbības līgums ar klientu, kura telpās tiek izveidots pusdienu restorāns. Tas nozīmē, ka ēdināšanas pakalpojumi tiek veidoti kopā ar klientu, ievērojot tā vēlmes. Šajā gadījumā “Amserv Motors” pamatprasība – nodrošināt restorāna apmeklētājus ar veselīgu un daudzveidīgu ēdienu, izvairoties no veselībai nelabvēlīgu produktu (liels sāls daudzums, sausie buljoni un to koncentrāti, ģenētiski modificēti produkti, krējuma izstrādājums) un garšas pastiprinātāju izmantošanas.

Daily ēdienkarte tiek veidota, ievērojot vairākus principus: tā ir sabalansēta un pilnvērtīga, piedāvājumā plaša ēdienu izvēle atbilstoši sezonai, pagatavošanas process tiek stingri kontrolēts, tiek izmantotas veselīgas pagatavošanas metodes, turklāt visas izejvielas ir augstas kvalitātes ar skaidri zināmu izcelsmi, jo nāk no pārbaudītiem un uzticamiem piegādātājiem. Pusdienu restorāna ēdienkarte tiek plānota vismaz vienu mēnesi uz priekšu, un to izstrādā uzņēmuma šefpavāri, pielāgojot ēdienus katra klienta vēlmēm.

SIA “Baltic Restaurants” valdes priekšsēdētājs Aigars Kaugars: „Daily recepšu bankā ir tūkstošiem pašu izstrādātu un pārbaudītu recepšu, tāpēc dienas piedāvājums allaž ir atšķirīgs un interesants. Protams, ik pa laikam dienas piedāvājums atkārtojas, jo ir iecienīti ēdieni, ko cilvēki vēlas atkal un atkal. Daily var nobaudīt arī veģetāros ēdienus, un šis piedāvājums kļūst arvien plašāks. Jāuzsver, ka visus ēdienus iespējams iegādāties līdzņemšanai. Daily piedāvā arī sagatavot kafijas pauzes un banketus.”

“Amserv Motors” Daily pusdienu kafejnīcā tiek piedāvāti dažādi salāti, uzkodas, sviestmaizes, zupas, pamatēdieni, deserti, karstie un aukstie dzērieni. Atšķirībā no citiem Daily restorāniem šeit uz vietas tiek cepti konditorejas izstrādājumi – maizītes, kūkas, cepumi un citi gardumi. Turklāt, baudot maltīti, no otrā stāva augstumiem var vērot servisa darbu, jo servisa telpas no kafejnīcas atdala masīva stikla siena.

Kā novērojusi “Amserv Motors” Daily personāla komanda, servisa darbinieki dod priekšroku kalorijām bagātiem ēdieniem ar gaļu, savukārt biroja darbiniekiem esot iecienīts veģetārais piedāvājums, salāti un veselības kokteiļi. Savukārt “Amserv Motors” klienti visbiežāk sevi lutina ar tasi kafijas un kādu no svaigi ceptajām kūkām vai smalkmaizītēm.