Izvēlne Izvēlne
LV

Ceļojumu laika spodrības akcija!

04.07.2014

Līdzīgi kā rudenī, kad automašīna tiek sagatavota mūsu ziemas skarbajiem apstākļiem, arī vasaras laikā ieteicami darbi, lai mazinātu mūsu ceļu un bezceļu atstātās pēdas. Papildu jāveic apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, kas auto palīdzēs saglabāties tīram un spožam vēl ilgāku laiku pēc mazgāšanas. Vasaras ceļojumu laiks ir īstais brīdis, lai veiktu arī salona ķīmisko tīrīšanu un auto priecētu ar tīrību un spožumu arī tā salonā. 

Salona ķīmiskā tīrīšana.
Izmaksas – 100 EUR (70,28 LVL) ieskaitot PVN.

Salona ķīmiskā tīrīšana veicama tad, ja parastie tīrīšanas darbi vairs nepalīdz: sēdvietas kļuvušas netīras, tekstila virsmās ir grūti izņemami traipi, notraipīta stūre, durvju rokturi.

Ķīmiskās tīrīšanas laikā tiek apstrādātas sēdvietas, griestu apšuvums, grīdas un bagāžas nodalījuma pārklājums. Tāpat ķīmiskā tīrīšana ir labs veids, kā atbrīvoties no salonā izlijuša, stipri smakojoša šķidruma pēdām. Vispirms no salona tiek iztīrīti visi putekļi, smiltis un citi netīrumi. Tāpat tiek veikta vējstiklu mazgāšana no iekšpuses. Paklājiņu tīrīšanai, centrālās konsoles, mērinstrumentu panelim un durvju plastikas detaļām tiek izmantoti speciāli tīrīšanas līdzekļi. Ar putekļsūcēju tiek iztīrīts bagāžas nodalījuma tekstila pārklājums.

Atšķirībā no parastās salona tīrīšanas ķīmiskā tīrīšana nozīmē apstrādi ar šķidras konsistences tīrīšanas līdzekļiem. Pēc šādas mitras apstrādes automašīnu vēlams atstāt žāvēties ne mazāk kā 12 stundas.

Ķīmiskās tīrīšanas priekšrocība – daudz noturīgāks efekts, salons iegūst patīkamāku, svaigu izskatu. Iesakām salona ķīmisko tīrīšanu veikt divas reizes gadā.

Virsbūves mikropulēšana un nanopārklājuma uzklāšana – Auto vasaras skaistumkopšanas komplekts*.
Izmaksas – 129 EUR (90,66 LVL) ieskaitot PVN.

1)    profesionāla auto mazgāšana;

2)    bituma, sāls atstāto traipu un dažādu citu sīktraipu noņemšana;

3)    virsbūves attaukošana un mikropulēšana vietās, kur tas nepieciešams;

4)    auto krāsojuma spīduma atjaunošana**;

5)    nanopārklājuma aizsargslāņa uzklāšana vai atjaunošana.

Pakalpojuma galvenās priekšrocības:

  • auto ilgāk saglabāsies tīrs pēc mazgāšanas;
  • auto būs vieglāk un ātrāk nomazgāt un, ievērojot zināmu regularitāti, iespējams, pietiks tikai ar auto skalošanu, lai tas atkal būtu tīrs un spožs;
  • ziemas radītā aplikuma profesionāla noņemšana no virsbūves pasargās to no sāli saturošo netīrumu tālākas agresīvas iedarbības;
  • krāsojuma spīduma atjaunošana ilgāk saglabās pārliecinošu auto vizuālo izskatu un iepriecinās tā īpašnieku.

Abu “auto skaistumkopšanas” pakalpojumu komplekts līdz 31. augustam pieejams par draudzīgu cenu – 199 EUR (139,86 LVL) ieskaitot PVN.

*) Lūgums veikt iepriekšēju pierakstu pie mūsu servisa konsultantiem, kā arī ieplānot 4 līdz 5 stundas, lai varam kvalitatīvi veikt plānotos darbus pilnā apjomā. Pakalpojumā iekļauta logu un riteņu mazgāšana, bet neietilpst logu stiklu un riteņu disku apstrāde ar nanopārklājumu. Šo pakalpojumu iespējams pasūtīt papildu.

**) Ja automašīnas lakas pārklājuma spīdums ir sabojāts līdz noteiktai pakāpei, iespējams, tā atjaunošanai nepieciešams virsbūvi pilnībā pārklāt ar jaunu lakas slāni. Šāda pakalpojuma cena ir aptuveni 426,86 EUR (300.- LVL), ieskaitot 21% PVN, un tā var mainīties atkarībā no apstrādājamās automašīnas virsbūves izmēriem un konfigurācijas.