Izvēlne Izvēlne
LV

„Amserv Motors” dāmas šogad sveic dienu ātrāk un dāvina muzikālu pārsteigumu

08.03.2014

Tradīcijām ir liels spēks, un arī šogad „Amserv Motors” aicināja savas klientes uz ikgadējām Sieviešu dienas svinībām Toyota autosalonā Rīgā, Krasta ielā 3. Ņemot vērā, ka īstos svētkus kalendārs šoreiz iekārtojis sestdienā, Starptautiskās sieviešu dienas svinības kopā ar Toyota automašīnām notika dienu iepriekš – 7. martā.

Dienā, kad saule mijās ar mākoņiem, bet gaiss - pilns pavasara spirgtuma, „Amserv Motors” autosalons bija nodots daiļā dzimuma pārstāvju rokās. Šoreiz dāmas gaidīja vēl nebijis pārsteigums – salons bija pārtapis par īstu koncertzāli, ar teju 500 sēdvietām un lielu skatuvi.

Pie durvīm viešņas sagaidīja „Amserv Motors” vadība – valdes locekļi Armands Vimba un Ints Pērkons kopā ar pasākuma vadītāju – pazīstamo autožurnālistu, grāmatu lasītāju un režisoru Paulu Timrotu. Gaidot pasākuma sākumu, dāmas baudīja restorāna „Gan Bei” sarūpētos suši un vadīja laiku nesteidzīgās sarunās. 

„Zinot, ka nedēļas nogalē Jūs vēlēsieties būt kopā ar saviem mīļajiem, mēs nolēmām svētku noskaņu radīt Jums mazliet ātrāk,” atklājot svinības, sacīja Armands Vimba. Viņš arī pateicās klientēm par izrādīto uzticību, jo „Amserv Motors” šogad saņēma piekto Ichiban balvu pēc kārtas, kas apliecina klientu lojalitāti un apmierinātību. Savukārt Ints Pērkons savā uzrunā aicināja viešņas pievērst uzmanību jaunajai Toyota Corolla uzsverot šī auto piemērotību tieši sievietēm. Interesanti, ka nosaukums Corolla tulkojumā no japāņu valodas nozīmē „ziedu kronis”. Plašāk ar jauno auto iepazīstināja Pauls Timrots, un vēlāk ikviena dāma varēja jauno Corolla aplūkot klātienē, nofotografēties pie tās un uzdot visus interesējošos jautājumus.

Pasākuma „nagla”, protams, bija čellu trio MELO-M koncerts. Gan labi zināmi, gan jauni un plašākai publikai nedzirdēti skaņdarbi no sirds aizrāva klausītājas un koncertam atvēlētais laiks paskrēja nemanot. Uz atvadām katrai dāmai pa rozei un... uz tikšanos atkal nākamgad.