Izvēlne Izvēlne
LV

„Amserv Motors” saņem piekto Ichiban balvu pēc kārtas

19.02.2014

Šā gada 13. februārī Toyota un Lexus pārstāvjiem Latvijā ― SIA „Amserv Motors” piekto reizi pēc kārtas piešķirts prestižais Toyota Eiropas klientu apmierinātības apbalvojums Ichiban (Toyota Ichiban Customer Satisfaction Award). Par to tika paziņots European Retailer Business Meeting pasākumā, kas norisinājās Berlīnē, Tempelhofas lidostā. „Amserv Motors” ir vienīgais Toyota automašīnas pārstāvošais uzņēmums Baltijā, kas šo augsto atzinību saņem jau piecus gadus pēc kārtas.

Pasākumā piedalījās Akio Tojoda (Akio Toyoda), Toyota Motor Corporation prezidents un valdes loceklis, Didjē Leruā (Didier Leroy), Toyota Motor Europe prezidents un izpilddirektors, kā arī virkne citu augstu Toyota amatpersonu, Eiropas reģionālo struktūrvienību un oficiālo Toyota pārstāvniecību vadītāji. SIA „Amserv Motors” šajā pasākumā pārstāvēja valdes locekļi Armands Vimba un Ints Pērkons.

Armands Vimba: „Piekto reizi saņemt Ichiban balvu ir vairāk nekā milzīgs pagodinājums. Šī augstā atzinība kārtējo reizi apstiprina, ka esam izvēlējušies pareizo stratēģiju, attīstot un pilnveidojot savus klientu apkalpošanas standartus. Sasniegumi motivē doties vēl tālāk un strādāt vēl labāk. Paldies mūsu klientiem un visiem kolēģiem, šo balvu esam ieguvuši kopīgiem spēkiem!”

Ceļojošā Ichiban balva tiek pasniegta ik gadu katras valsts tikai vienam labākajam Toyota pārstāvim. Galvenais vērtēšanas kritērijs ir klientu apmierinātība ar pārstāvniecības sniegumu apkalpošanā. Papildu klientu apmierinātības vērtēšanai jābūt ievērotiem arī nosacījumiem attiecībā uz pārstāvniecības uzņēmējdarbību ― noteiktajiem plāniem gan pārdošanā, gan pēcpārdošanā ir jābūt izpildītiem, turklāt izpildītiem labāk nekā citiem pārstāvjiem. Vārds „Ichiban” ir radies no japāņu vārda „Okyakusama Ichiban”, un tā nozīme ― „Klients pirmajā vietā”, un „Ichiban” nozīme šajā vārdu savienojumā ir „pirmais” jeb „numur viens”.

Kopumā Eiropā ir vairāk nekā 2000 Toyota mazumtirgotāju, bet Ichiban balvu līdz šim saņēmušas 45 pārstāvniecības. „Amserv Motors” šo balvu pirmo reizi saņēma 2010. gada aprīlī, otro reizi – 2011. gada martā, trešo – 2012. gada maijā, ceturto – 2013. gada aprīlī.

„Amserv Grupa” ir viens no lielākajiem auto tirgotājiem Igaunijā un Latvijā, kas nodarbojas ar Toyota automašīnu mazumtirdzniecību un pēcpārdošanas apkalpošanu. „Amserv Grupai” kopā ir 12 pārstāvniecības: Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandē, Rīgā, Ventspilī un Liepājā. „Amserv Grupā” kopumā strādā ap 600 darbinieku, „Amserv” uzņēmumos Latvijā – 170 darbinieki, no tiem 90 darbinieki SIA „Amserv Motors”. 2013. gadā „Amserv Motors” autoservisā tika apkalpotas vairāk kā 23 000 automašīnas.