Izvēlne Izvēlne
LV

Šīs vasaras jaunākie modeļi no Toyota

27.07.2013

Toyota automašīnu cienītājiem šī vasara atnākusi ar vairākiem lieliskiem jaunumiem – uzreiz četriem jauniem un interesantiem modeļiem. Lai plašāk iepazītos ar tiem, aicinām apmeklēt Amserv Motors autosalonu.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal ir pieejams kompaktklases Toyota zīmola universālis – Auris Touring Sports un tā hibrīdversija – Auris Hybrid Touring Sports. Stilīgs, avangardisks un ar savā klasē lielāko bagāžas nodalījumu. Pārliecinošs, jaudīgs un drošs, ar izcilu degvielas ekonomiju. Hibrīdmodelim izmantots inovatīvs abu dzinēju – benzīna dzinēja un elektromotora - risinājums, kas auto padara vēl ekonomiskāku kā jebkad. Abi Auris Touring Sports modeļi ir lieliska izvēle zaļi domājošajiem un ģimenisku ceļojumu cienītājiem.

Šovasar savu pirmizrādi piedzīvo arī jaunās paaudzes Toyota Corolla, kas ir pasaulē vispārdotākais auto modelis. Jaunā Corolla kļuvusi vizuāli vēl elegantāka, ģeometriski garāka, platāka un nedaudz zemāka par iepriekšējo modeli, un lutinās savus pircējus ar plašu un ļoti labi aprīkotu salonu, apliecinot sedana pozicionējumu tuvāk augstākai klasei. Izcila kvalitāte, ilgmūžība, drošība un laba vadāmība – kvalitātes, kas raksturo Corolla, un ar katru nākamo paaudzi kļūst vēl izcilākas. Tas ir auto prasīgam lietotājam, kas vēlas ekonomisku, praktisku un gaumīgu auto ar komfortablu pievienoto vērtību.

Ļoti gaidīts jaunums ir Toyota atgriešanās komercauto segmentā – ar jauno ProAce busiņu, kas būs pieejams četrās dažādās virsbūves komplektācijās – L1H1, L2H1, L2H2 un Crew Cab. Jūsu rīcībā būs uzticams palīgs, kas nodrošinās kravu pārvadājumus līdz 1200 kg un spēs pavilkt līdz 2000 kg smagu piekabi. ProAce raksturo teicams standarta aprīkojums, iespēja izvēlēties no trim atšķirīgas jaudas dīzeļdzinējiem, plašās funkcionālās iespējas un izcilā kvalitāte. Uzticams komerctransports ir būtiska Jūsu biznesa ikdienas sastāvdaļa, kas ļauj vēl tālredzīgāk plānot savus mērķus.

Visām jaunajām automašīnām esam sagādājuši arī īpašas iepazīšanās cenas. Aicinām Jūs izmēģināt jaunos modeļus testa braucienos pie mums, Krasta ielā 3 (Corolla būs pieejama sākot no augusta beigām). Mūsu konsultanti arī sagatavos tieši Jums vispiemērotāko piedāvājumu!

Vairāk informācijas par jaunajām Toyota automašīnām, kā arī to attēlu galerijas skatiet mūsu mājaslapas modeļu sadaļās:

Auris Touring Sports - http://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/auris_ts

Auris Hybrid Touring Sports - http://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/auris_hsd_ts

Corolla - http://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/corolla_new

ProAce - http://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/proace

Labi auto – labā vietā!