Izvēlne Izvēlne
LV

Pirmo reizi pasaulē – seko līdzi Toyota Auris Hybrid tapšanai ar Twitter palīdzību

17.06.2013

Ar populārā sociālā tīkla Twitter palīdzību autoražotājs Toyota gatavs īstenot pirmo sociālo mediju projektu pasaulē, soli pa solim parādot auto tapšanas procesu savā Lielbritānijas ražotnē Burnastonā. Trešdien, 19. jūnijā, sākot no plkst. 8:00 rītā (pēc LV laika) 14 stundas ikvienam Twitter lietotājam būs iespēja sekot līdzi jaunā Toyota Auris Hybrid tapšanai no nulles līdz pilnībā gatavai automašīnai.

Lai sniegtu detalizētu skaidrojumu par ikvienu ražošanas procesa posmu, tiks izmantoti simtiem tvītu, ko papildinās attēli, videoklipi un Toyota darbinieku paskaidrojumi. Visas 14 stundas nepārtraukti, burtiski ik pa minūtei, tiks ziņots par kopumā 325 atsevišķi notiekošajiem ražošanas procesiem – formas veidošanu, metināšanu, krāsošanu, montāžu, kvalitātes kontroli u.c. Visas dienas garumā sekotājiem būs iespēja sazināties ar Toyota komandu, pievienot savus komentārus un uzdot jautājumus.

Līdztekus projekts iepazīstinās ar Toyota ieviesto Ražošanas sistēmu (Toyota Production System), kas tiek izmantota Toyota ražotnēs visā pasaulē un nodrošina augstāko kvalitāti automašīnu lietotājiem. Turklāt Toyota izstrādātā Ražošanas sistēma ir pasaulē pazīstama biznesa filozofija, kas veiksmīgi adaptēta visdažādākajās biznesa jomās, ne tikai automašīnu ražošanā. Piemēram, Lielbritānijā to izmanto Nacionālais Veselības serviss, lai uzlabotu tā kvalitātes kontroles procesus,

Toyota sociālo mediju projekts par automobiļa tapšanu paredzēts arī kā vērtīgs, izglītojošs avots skolām un augstākās izglītības mācību iestādēm. @ToyotaFactory Twitter piedāvās arī saites uz attēliem un vietnēm, kur iegūstama vēl plašāka informācija, kā arī varēs noskatīties īpaši sagatavotu videofilmu par Burnastonas rūpnīcu. Videofilmā arī iekļautas arī intervijas ar darbiniekiem par to, kā Toyota ražošanas sistēma palīdz uzlabot kvalitāti katrā ražošanas posmā.

Sekojiet Twitter tīklā: @toyotafactory, kā arī apmeklējiet Toyota lapu Facebook vietnē: www.facebook.com/toyotauk un oficiālo Toyota blogu: visit blog.toyota.co.uk