Izvēlne Izvēlne
LV

Divi jauni skaisti auto no Toyota – Auris Touring Sports un koncepts FT-86 Open

05.04.2013

Šopavasar notikušajā Ženēvas autošovā Toyota iepazīstināja ar ražošanai sagatavoto Auris modeļa universālu Touring Sports, kas būs pieejams arī ar pilnā hibrīda dzinēju un ar konceptu FT-86 Open, kas būtībā ir kabriolets uz jau esošā GT-86 modeļa bāzes un jācer, ka drīzumā arī kļūs par sērijveidā izgatavotu un patstāvīgu Toyota modeli.

Gan Auris Touring Sports, gan FT-86 Open izceļas ar izteiksmīgāku dizainu un vēl harmoniskākām virsbūves līnijām un proporcijām. Auris Touring Sports varētu būt ļoti gaidīts Latvijā, jo vizuāli tas izskatās lielāks par Auris hečbeku un sniedz universāļa neapstrīdamās priekšrocības attiecībā uz lielāku bagāžas nodalījumu. Savukārt uz GT-86 bāzes veidotais kabriolets labi iederēsies Dienvideiropas pilsētu un kūrortu ielās un laukumos, jo sniegs vēl vairāk baudas un izaicinājumu par savu radinieku ar kupejas virsbūvi.

Jaunākie Toyota modeļi demonstrē ražotāja centienus sniegt saviem klientiem ne vien augstāko kvalitātes nodrošinājumu, bet arī vairāk prieka no braukšanas izjūtām un estētisku baudījumu no auto dizaina.

Toyota FT-86 Open
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus
Toyota Auris Touring Sports
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus