Izvēlne Izvēlne
LV

Auto uz paplātes

28.08.2012

„Amserv Motors“ Toyota un Lexus autocentrs Rīgā, Krasta ielā 3 šā gada 8. septembrī kļūs par vienu no BALTĀS NAKTS projekta pieturām!

“Amserv Motors” aicina iedvesmoties no jaunākajiem Toyota hibrīdiem un radīt savu auto uz paplātes – nākotnes vīziju, mākslas darbu, gan izmantojot uzlīmes auto detaļu izskatā, gan zīmējot. Pēc tam, ar īpašu kalkulatoru palīdzību, noteikt paša radītā koncepta iespējamos tehniskos datus un uzzināt, kā, variējot auto parametrus, mainās tā cena, izmēri un ietekme uz apkārtējo vidi. Dalībniekus atbalstīs Ufo un uzmundrinās grupa “Melo M”, bet iztēli rosinās tikai Baltajā naktī apskatāma gleznotājas Alises Mediņas izstāde. Baltās nakts aktivitātes “Amserv Motors” Rīgā, Krasta ielā 3, norisināsies no plkst. 19:00 līdz 2:00.

“Amserv Motors” ielūdz apmeklēt jaunākā Toyota hibrīda – Yaris Hybrid prezentāciju, kura sāksies plkst. 21:00 vakarā. Par ciemiņu možumu rūpēsies baristas Ingemārs Dzenis no InnocentCafe un Gatis Zēmanis. “Melo M” uzstāsies plkst. 22:00, 23:00, 0:00 un 1:00. Pusstundu pirms vienpadsmitiem paredzēta kopīgi izlozēta mākslinieces Alises Mediņas darba izsole. Pēc pusnakts tikai divas stundas būs iespējams par īpašām cenām iegādāties mūsu kolēģa Mārtiņa Bertrama fotogrāfijas. Kā mazu noslēpumu varam atklāt, ka jaunā sporta kupeja GT86 arī būs klāt :)

Skatiet mūsu profilu BALTĀ NAKTS programmā >>>