Izvēlne Izvēlne
LV

„Amserv Motors” sāk servisa klientu apkalpošanas zonas pārbūvi atbilstoši Toyota jaunākajai zīmola koncepcijai

22.05.2012

Sākot ar š.g. 21. maiju turpmāko sešu nedēļu laikā SIA „Amserv Motors” autocentrā norisināsies servisa pieņemšanas un klientu uzgaidāmās zonas pārbūves darbi atbilstoši jaunākajiem Toyota globālajiem standartiem. Pēc darbu pabeigšanas šī autocentra daļa iegūs jaunu vizuālo izskatu un klientu ērtībām tiks izveidota moderna uzgaidāmā telpa.

„Amserv Motors” cer uz sapratni un iepriekš atvainojas visiem klientiem par šo darbu veikšanas laikā iespējami sagādātajām neērtībām. Aicinam visus mūsu klientus būt saprotošiem un pieciest apgrūtinājumus, ko radīs remontdarbu klātbūtne. Esam pārliecināti - rezultāts iepriecinās mūs visus!

Toyota pārstāvniecības visā pasaulē ievēro vienotus zīmola standartus ne tikai uz klientu apkalpošanu, bet arī uz telpu vizuālo izskatu un iekārtojumu. Pēc pārbūves mūsu servisa klientu apkalpošanas zona un uzgaidāmā telpa pilnībā līdzināsies citām jaunākajām vai atjaunotajām Toyota pārstāvniecībām visā pasaulē. Klientiem tas nozīmēs vēl efektīvāku un kvalitatīvāku apkalpošanu un patīkamāku gaidīšanas laiku, kamēr auto atrodas servisā.

Plānotie pārbūves darbi servisa darbu neietekmēs – darba laiks netiks mainīts un klientiem būs iespējams saņemt visu līdz šim piedāvāto pakalpojumu klāstu

Pārbūves darbus plānots pabeigt sešu nedēļu laikā. To laikā tiks mainīts telpu plānojums, izveidotas jaunas inženiertehniskās komunikācijas, veikti apdares darbi un kosmētiskais remonts.