Izvēlne Izvēlne
LV

8. marts „Amserv Motors” salonā – jau desmito reizi!

16.03.2012

Sieviešu dienas svinības 8. martā par godu autocentra „Amserv Motors” klientēm ir viena no uzņēmuma tradīcijām. Šogad šim jaukajam pasākumam apritēja apaļa jubileja – 10 gadu. Toyota un Lexus autocentrā pulcējās vairāk nekā trīs simti daiļā dzimuma pārstāvju, lai kopā atzīmētu dubultos svētkus.

Tā kā visām labām lietām jābūt pa trīs, svētku vadība tika uzticēta trim „maestro” – izklaides meistaram Ufo, populārajam aktierim Intaram Rešetinam un atraktīvajam pavārmākslas guru Elmāram Tannim. Savukārt “AmservMotors” kafejnīca bija sarūpējusi welcome drink – zemeņu kokteili, kam bija simboliska nozīme. Zemeni par savu jauno zīmolu izvēlējusies „Amserv Grupa”, kurā iekļaujas arī „Amserv Motors”.

Pasākuma galvenais notikums – desmit jubilejas toršu pagatavošana, iesaistot tajā svinību dalībnieces. Pēc Ufo aicinājuma dāmas izveidoja 12 komandas atbilstoši savai zodiaka zīmei. Tā kā zodiaka zīmes ir divpadsmit, bet toršu skaits – desmit, divas skaitliski lielākās grupas – Mežāža un Auna zīmju pārstāves – ķērās pie divu jauno Toyota Avensis izdekorēšanas ar šim nolūkam speciāli sagatavotām uzlīmēm – ziediem, sirsniņām un zemenēm. Pārējās 10 komandas saņēma uzdevumu salikt puzli ar kādu no Toyota modeļu attēliem. Saliekot to, noskaidrojās, kādā Toyota modeļa vārdā sauksies “jauncepamā” torte. Uz katra galdiņa atradās viss nepieciešamais tortes izveidošanai, ko bija sarūpējusi Elmāra Taņņa komanda – atlika tikai likt lietā sievišķo intuīciju un radošos talantus. Visām komandām bija atvēlēta tikai pusstunda sava uzdevuma veikšanai un vēl bija jāsagatavo un kuplās auditorijas priekšā jāprezentē savs paveiktais darbs. Gan izdekorētās automašīnas, gan gatavās tortes un to prezentācijas vērtēja nopietna žūrija Elmāra Taņņa vadībā, asistējot „Amserv Motors” vadībai – Intam Pērkonam un Armandam Vimbam.

Lūk, daži fragmenti no prezentācijām. Lauvas zīmes komanda izgatavoja torti par godu Yaris un, izmantojot pazīstamās Ufo dziesmas „Pastum, pastum, pietupies” motīvus, pievienoja tai jaunus vārdus: „Yaris, Yaris labākais, Yaris vienīgais! Izmēram nav nozīmes, visu izšķir Yaris!” Strēlnieku zīmes komandas žests par Toyota Prius bija nepārprotams: „Par šo mašīnu neko neteiksim, to vajag baudīt. Mēs atdodam savas vecās atslēgas un ņemam jaunas.” Šajā gadījumā dāmu auto atslēgas bija izmantotas dekorācijai, glīti sarindotas apkārt tortei. Dāmas, kas pārstāvēja Skorpiona zīmi un veidoja torti Toyota Corolla Verso formā, pamanīja, ja jaunais modelis piedāvā par 12% samazinātu degvielas patēriņu. „Tas nozīmē, ka jūs šodien varat atļauties par 12% lielāku tortes gabaliņu nekā parasti,” savā uzrunā aicināja dāmas.

Kamēr daļa meiteņu bija aizņemtas ar toršu veidošanu, citas varēja piedalīties dažādās atrakcijās. Knaģīšu turēšanas un spiegšanas sacīkstēs vai kopā ar Intaru Rešetinu darboties improvizētā aktierspēlē, iestudējot „absolūtas standarta situācijas pie stūres”. Nedalītu uzmanību piedzīvoja īpašais “fotostūrītis” fotogrāfa Jāņa Vidmanta vadībā – tajā kā modelis bija „īsts un dzīvs” fotoradars, kuru “Amserv” dāmām bija sarūpējuši puiši no AS “Vitronic Baltica”. Savukārt “Amserv” puiši bija sarūpējuši jaukas un lietošanai gatavas dāvanas visām divpadsmit komandām, kā arī nano kapsulas auto vējstikla aizsardzībai atraktīvākajām un drosmīgākajām Ufo vadīto ekspreskonkursu dalībiecēm.

Pasākumu noslēdza neliels Intara Rešetina un dziedātājas Janas Kay koncerts, kura pavadījumā tika baudītas pašu pagatavotās tortes. Promejot, katra viešņa kā īpašu sveicienu no „Amserv Motors” puišiem saņēma sarkanas rozes. Pavasaris “Amserv Motors” kā vienmēr sākas tieši 8. martā!