Izvēlne Izvēlne
LV

Iedegsim sirdī gaismu!

18.11.2011

Mūsu kopīgais labdarības* koncerts piektdien, 2. decembrī plkst. 21:00 Rīgā, Krasta ielā 3 – domājot par Adventi, Ziemassvētkiem, Jauno gadu, jauniem darbiem un jauniem nedarbiem, gaidam ciemos mūsu mājās, Amserv Motors autocentrā, lai Kaspara Upaciera virsvadībā uzdziedātu kopā ar Andri Freidenfeldu un grupu "Labvēlīgais Tips".

Karstvīns (tiem, kurus vedīs mājās) un karstsula (tiem, kuri vedīs mājās), kā arī piparkūkas un citi mazi našķi būs no mūsu puses.

Ierašanās (drīkst arī kopā ar kādu, kurš vedīs mājās) – no plkst. 20:30.
Plānotais pasākuma laiks aptuveni līdz plkst. 23:00 ar mazu “plusiņu” :)

Vienīgie auto, kuri šajā vakarā būs sastopami mūsu salonā – jaunais Toyota Yaris un pirmais kompaktklases hibrīdauto no Lexus zīmola – CT 200h.

Lūdzam savu ierašanos pieteikt pa tālruni 67204750. Paldies!

*) Priecāsimies, ja mūsu viesiem līdzi būs mazas jaukas un mīļi iesaiņotas dāvaniņas bērniem un jauniešiem no Jelgavas sociālās aprūpes centra, kur Otrajā Adventē tās jautrā karnevālā no lielā maisa pasniegs mūsu sniegbaltīte – Olga Rajecka. Jelgavas sociālās aprūpes centrā pastāvīgi uzturas no 80 līdz 85 bērniem un jauniešiem vecumā no 2 līdz 18 gadiem. Visvairāk ir pārstāvēta vecuma grupa, kas ietver 7 līdz 14 gadus vecus bērnus. Sociālā centra darbinieki “Amserv Motors” pastāstīja, ka visvairāk bērniem varētu būt nepieciešamas galda spēles, lielās puzles, kā arī tādas tradicionālas rotaļlietas kā lelles meitenēm un rotaļu automašīnas puikām. No praktiskām lietām varētu būt noderīgi lietussargi. Protams, ka dzīves neizlutinātie bērni un jaunieši būs priecīgi par katru no sirds dāvātu lietu.