Izvēlne Izvēlne
LV

Hibrīda automobiļu papildu apkope pēcgarantijas periodā

Izveidota īpaša programma hibrīda automobiļu papildu apkopei pēcgarantijas periodā

Ja esat īpašnieks automašīnai, kas aprīkota ar Toyota Hybrid Synergy Drive® tehnoloģiju, aicinām izmantot īpaši hibrīda automobiļiem izstrādātās pēcgarantijas programmas sniegtās priekšrocības. Ar šīs programmas palīdzību jūsu auto tehniskā labsajūta allaž būs teicama un jums nebūs jāuztraucas par iespējamām problēmām pat mūsu skarbajos laika apstākļos.

Kā zināms, Hybrid Synergy Drive® tehnoloģija sevī apvieno benzīna dzinēja un elektromotora jaudu, nodrošinot izcilu degvielas ekonomiju, vienmērīgu un klusu braukšanu. Ņemot vērā, ka šī ir sarežģīta sistēma, lai tā nevainojami darbotos ilgus gadus, nepieciešama kompetentu hibrīda tehnoloģiju pārzinošu speciālistu uzmanība. Šim nolūkam Toyota radījusi ikgadējas hibrīda automobiļa papildu apkopes programmu. Apkopes laikā Toyota sertificētie mehāniķi pilnībā pārbauda visu hibrīda sistēmu un aizpilda īpašu kontroles lapu. Ja tiek konstatēts, ka Toyota hibrīda sistēmas veiktspējas uzturēšanai ir nepieciešama speciālistu palīdzība, Toyota tehniķi jums ieteiks vislabākos iespējamos risinājumus. Hibrīda automobiļa apkopes programma ir vislabākais veids, kā nodrošināt jūsu automobiļa hibrīda sistēmas bezatteikumu darbību ievērojami ilgākā laika posmā.

Ievērojot to, ka auto hibrīda komponentu parastā garantija ir pieci gadi vai 100 000 km nobraukums (atkarībā no tā, kurš iestājas pirmais), veicot hibrīda automobiļa apkopes programmu pēc šo parametru sasniegšanas, hibrīda akumulatora aizsardzība ir spēkā vēl vienu gadu vai 15 000 km (atkarībā no tā, kurš iestājas pirmais). Programma piedāvā iespēju atjaunot sava Toyota hibrīda akumulatora aizsardzību katru gadu līdz automobiļa vecums sasniedz 10 gadus. To, vai izmantot priekšrocības, ko sniedz papildu apkopes programma, ir klientu brīva izvēle, jo šis pakalpojums paredzēts hibrīdautomašīnām pēcgarantijas laikā. Arī tad, ja kontroles rezultāti nebūs tik iepriecinoši, jūs saņemsiet rekomendācijas un tāmi, kas ļaus prognozēt traucējumu novēršanai nepieciešamās izmaksas.

Hibrīda automobiļu apkopi īpašās programmas ietvaros veic visi Toyota autorizētie servisi, jo tiem ir nepieciešamā pieredze, aprīkojums un zināšanas, kas nodrošina Hybrid Synergy Drive® apkopes kvalitāti.

Lejupielādēt Toyota Hybrid Service bukletu

Lejupielādēt Toyota hibrīda akumulatora pagarinātās aprūpes programmas noteikumus