Izvēlne Izvēlne
LV
Amserv Liepāja

Tava Toyota nav parasts automobilis. Tajā tu būsi drošībā lietū, vējā un negaisā. Tā nogādās tevi mājās pēc smagās darba dienas. Tā aizvedīs tavus bērnus uz skolu un ģimeni ilgi gaidītā atvaļinājumā.

Tāpēc aizved savu četrriteņu uzticamo draugu uz vislabāko servisu – Toyota servisu. Mēs parūpēsimies, lai tava Toyota vienmēr būtu vislabākajā tehniskajā kārtībā un tavi braucieni droši un bez raizēm. Neatkarīgi no tavas Toyota vecuma vai dzinēja, mums vienmēr būs plašs, izdevīgu piedāvājumu klāsts tieši tavām vajadzībām. TAVA TOYOTA IR PELNĪJUSI VISLABĀKO!

DROŠĪBA – VIENMĒR PIRMAJĀ VIETĀ!

TOYOTA ORIĢINĀLĀS REZERVES DAĻAS PADARA TOYOTA IDEĀLU

Tava Toyota ir lieliskā tehniskā stāvoklī, kad katra tā daļa ir pareizā – oriģinālā rezerves daļa. Toyota oriģinālās rezerves daļas nodrošina drošību braucienu laikā, optimizē degvielas patēriņu, uztur labu automobiļa pēcpārdošanas vērtību un – vislabākais, tās vienmēr “ir pa kabatai”.

DAŽI TOYOTA ORIĢINĀLO REZERVES DAĻU PIEDĀVĀJUMI:

VISLABĀKAIS NENOZĪMĒ DĀRGĀKAIS

Toyota servisā vienmēr būs izdevīgi piedāvājumi Toyota automobiļiem vecumā virs 5 gadiem. Sākot ar detalizētu apkopi līdz pat Toyota oriģinālām rezerves daļām, kas liks tavai Toyota “smaidīt”.

 

DAŽI 5+ VECUMA TOYOTA SERVISA PIEDĀVĀJUMI AR ATLAIDI LĪDZ 40%:

Rezervē laiku apkopei!

Apskati visu apkopes piedāvājumu sarakstu (PDF)!

Apskati apkopes darbu sarakstu (PDF)!

Lejupielādē mūsu īpašo Toyota Ziemas riteņu piedāvājumu!

NEORIĢINĀLĀS REZERVES DAĻAS PRET TOYOTA ORIĢINĀLAJĀM REZERVES DAĻĀM

Neoriģinālās rezerves daļas var izskatīties tāpat un labi derēt, bet to kvalitāte nav atbilstoša. Sliktāka konstrukcija un izejmateriāli nozīmē, ka to veiktspēja neatbildīs gaidāmajiem standartiem. Tā kā Toyota apņemšanās ir gādāt par Tavu drošību un automobiļa vislabāko veiktspēju, mēs iesakām vienmēr izmantot Toyota pārstāvniecības pakalpojumus un uzstādīt Toyota oriģinālās rezerves daļas.

* Pieejams visiem Auris, Corolla, Avensis, RAV4 vecumā 5+. Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas. Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2021. Cenas norādītas ar uzstādīšanu un PVN. Attēli ir ilustratīvi. Lai saņemtu konkrētu piedāvājumu, lūdzu, sazinies ar "Amserv Motors" Toyota oficiālo servisu.