Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota Hilux demonstrē spēku lauku uzņēmējiem

25.07.2016

  • Toyota Hilux Latvijā debitē lauksaimniecības tehnikas demonstrācijas pasākumā LAUKU DIENA JOŽOS.
  • Liela interese par iespēju izmēģināt Hilux testa braucienos pa dažādu segumu ceļiem.
  • Demonstrēti arī citi Toyota jaunumi –kravas mikroautobuss Proace, kā arī Toyota RAV4 Hybrid.

Jaunais Toyota Hilux, kas tirdzniecībā Latvijā nonācis šajā vasarā, ir īsts spēka un varenības iemiesojums, par ko varēja pārliecināties ikviens, kas 21. jūlijā apmeklēja gadskārtējo uzņēmuma Väderstad organizēto lauksaimniecības tehnikas lauka demonstrācijas pasākumu LAUKU DIENA JOŽOS, kas notiek sadarbībā ar Jaunpils pagasta z/s Joži. Šogad pasākums svinēja savu desmitgadi.

Līdztekus lauksaimniecības tehnikas profesionāļiem jau otro gadu Latvijā lielākajā tehnikas demonstrācijā uz lauka piedalījās arī autocentrs Amserv Motors. Sadarbībā ar Toyota Baltic LAUKU DIENAS laikā norisinājās jaunā – astotās paaudzes Toyota Hilux prezentācija. Vienlaikus ar Hilux pasākumā tika iepazīstināts arī ar otru Toyota komerctransporta jaunumu – otrās paaudzes Toyota kravas busiņu Proace, kas raisīja lielu interesi daudzajos pasākuma apmeklētājos.

Piedzīvojumu meklētājs, bezceļu karalis un čakls darbarūķis – tāds ir Hilux, kura pirmais modelis tika izgatavots 1968. gadā. LAUKU DIENAS apmeklētāji visas dienas garumā varēja iepazīt, un praksē izmēģināt četrus jaunos Hilux, dodoties izbraucienā gan pa šoseju, gan dažādas kvalitātes lauku ceļiem, bet kā īpaša "odziņa" bija sarūpēta arī iespēja izbraukt pa pasākuma vietai tuvumā esošās mototrases posmu.

Līdzās Hilux, kur gribētāji ar to izbraukt savu kārtu gaidīja garā rindā, ikviens varēja iepazīties un testa braucienos izmēģināt arī jaunāko Toyota RAV4 un RAV4 Hybrid, kas ir pasaulē pirmais pilnā hibrīda modelis SUV klasē, un lauku uzņēmēju pārbaudītu vērtību – bezceļu karaļa Land Cruiser jaunāko modeli. Stenda ekspozīcijā bija apskatāms Hilux Heavy Duty SR modelis, kas piemērots smagāku ikdienas darbu veikšanai, un pilnīgi jaunais Toyota Proace kravas mikroautobuss, kas piedāvā vēl lielāku kravas ietilpību un plašākas aprīkojuma iespējas nekā iepriekšējās paaudzes modelis.

Pasākums LAUKU DIENA JOŽOS allaž notiek vasaras vidū, lauku darbu īstā "karstumā", un šogad tas atzīmēja savu desmito jubileju, kas kopumā pulcēja ap tūkstoti dalībnieku un apmeklētāju. Tradicionāli pasākums tiek rīkots uz tikko nopļauta lauka, kur lauksaimniekiem paredzēto tehniku, produktus un pakalpojumus piedāvā gan ražotāji, gan dažādu uzņēmumu pārstāvji. Uzticams un izturīgs auto ir neatsverams palīgs ikviena lauku uzņēmēja ikdienā, tāpēc iepazīšanās ar jauno Toyota Hilux šajā pasākumā bija ļoti gaidīta.

Toyota Hilux modeļi atšķirīgās komplektācijās ir pieejami Amserv Motors autosalonā, kā arī klienti tiek gaidīti uz testa braucieniem gan ar jauno Hilux, gan citiem salonā esošajiem Toyota automašīnu modeļiem.

Uzziņai:

Pasākumu LAUKU DIENA JOŽOS tradicionāli organizē uzņēmums Väderstad ar sadarbības partneriem, un tas norisinās z/s Joži teritorijā – gleznainajā Jaunpils pagastā. Vienlaikus ar jauno Toyota Hilux šeit varēja iepazīties arī ar šādu Latvijā zināmu uzņēmumu tehniku, produktiem un pakalpojumiem: Agricon, Aragro, Amazone, Agrisem, Agrimatco, CrossChem, Intrac (John Deere, Massey Ferguson, Case), Ivabalte Agro, Konekesko (CLAAS, Ponsse u.c.), Latraps, Monsanto, Timac Agro, Valtek (Valtra, Fendt, Komatsu), Väderstad, Winkler, Witraktor (CAT), kā arī DNB finanšu piedāvājumiem un Neste naftas produktiem.