Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota autoserviss

„Amserv Motors” servisu veido trīs atsevišķas nodaļas: vispārējo remontdarbu serviss, virsbūves darbu un krāsošanas nodaļa un pirmspārdošanas sagatavošanas un elektrodiagnostikas nodaļa.

Vispārējo remontdarbu servisa telpas iekārtotas aptuveni 800 kv.m platībā. Te izvietoti 14 auto pacēlāji, no kuriem viens paredzēts Express jeb ātrā servisa darbiem (remontdarbi, ko vienlaikus veic divi mehāniķi). Express servisam tāpat kā pārējiem remontdarbiem nepieciešams iepriekšējs pieraksts. Servisā izveidota atsevišķa diagnostikas līnija, kurā iekļauts bremžu pārbaudes stends, auto ritošās daļas pārbaudes stends, lukturu augstuma regulēšanas un pārbaudes stends. Riepu montāžai un balansēšanai iekārtoti divi atsevišķi stendi. Darbojas automazgātava, jo katrs auto pēc tā apkopes vai remontdarbu veikšanas tiek noskalots.

Pirmspārdošanas sagatavošanas un elektrodiagnostikas nodaļa atrodas aptuveni 400 kv.m plašā telpā. Šeit jaunais auto tiek atbilstoši sagatavots pirms nodošanas tā īpašniekam. Tiek noņemtas uzlīmes, auto tiek notīrīts, nomazgāts, tiek veikta riepu spiediena pārbaude, signalizācijas montāža, papildaprīkojuma uzstādīšana, sezonai atbilstošu riepu montāža. Šim nolūkam paredzēti trīs autopacēlāji, izveidotas trīs auto remonta darbavietas, viens riepu montāžas un balansēšanas stends un automazgātava.

Servisā tiek veikti visi Toyota un Lexus automašīnu apkalpošanas un remonta darbi, kā arī ir iespēja apkalpot citas automašīnas neatkarīgi no to vecuma un ražotāja markas. Papildus šiem darbiem tiek veikta Toyota un Lexus automašīnu papildaprīkojuma, aksesuāru un pretaizdzīšanas sistēmu uzstādīšana un citi darbi. Vairāk par papildu aprīkojumu, riepām un citiem auto produktiem lasiet mūsu mājaslapas sadaļā “Aksesuāri un riepas”

Uzsvērsim, ka ikviens mūsu meistars ir pabeidzis īpašos Toyota apmācības kursus un kvalifikācijas paaugstināšanas nolūkos pāris reizes gadā apmeklē mācību seminārus, kur iepazīstas ar Toyota un Lexus automašīnu apkopē un remontos izmantotajām jaunākajām tehnoloģijām. Visiem mūsu autoservisā veiktajiem darbiem „Amserv Motors” nodrošina 12 mēnešu garantiju, bet uzstādītajām rezerves daļām no 12 līdz pat 36 mēnešu garantijas termiņu. Profesionāla komanda un kvalitatīvas rezerves daļas ir „Amserv Motors” klientu uzticības panākumu formula. 2009. gada 8. oktobrī svinīgā ceremonijā Toyota Motor Europe (TME) apstiprināja „Amserv Motors” virsbūvju remonta un krāsošanas nodaļu kā pirmo Baltijas valstīs, kas sertificēta atbilstoši jaunākajiem Toyota standartiem.

Tālruņa numuri saziņai ar „Amserv Motors” servisu un Eurocare 24h tālruņa numuri

Servisa kontakttālrunis: 6735 8005 
Virsbūvju remonta nodaļas administrators:    6735 8011
Eurocare, zvanot no Latvijas:  8000 4411
Eurocare, zvanot no ārzemēm:   +371 6781 9711 

e-pasts: info@amserv.lv

Autoservisa cenu lapa
On-line servisa pieteikums
On-line rezerves daļu iegādes pieteikums
Klienta apkalpošanas līgums (juridiskām personām)

Vairāk kontaktinformācijas un teritorijas plānu, kā arī mūsu darba laikus skatiet sadaļā “Amserv Motors” autocentra kontaktinformācija!