Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota C-HR Prologue koncepts – drosmīgais ir kļuvis vēl drosmīgāks

23.01.2023

Oriģinālais Toyota C-HR radīja jaunu tēlu Toyota modeļu līnijā un dizaina valodā, nebaidoties izcelties un nevēloties piekāpties – tāpat kā cilvēki, kas to vada. Stilīgais un atšķirīgais auto iekaroja tūkstošiem Eiropas autovadītāju sirdis, kuri bija gaidījuši auto, kas būs tikpat dumpīgs kā viņi. Pirmais Toyota C-HR koncepts pasaulei tika atklāts 2014. gada Parīzes starptautiskajā auto izstādē un signalizēja, ka Toyota gatavojas laist klajā idejiski jauna žanra modeli.

Attēlos – oriģinālais 2014. gada Toyota C-HR Concept Parīzes autoizstādē

Nākotne tuvojas – ar viedu attieksmi pret izjūtām un praktiskumu

Šobrīd ir jauns izaicinājums – kā pacelt Toyota C-HR vēl augstākā līmenī? Kā radīt jaunu pārsteigumu un sajūsmu tiem, kuri jau pazīst un mīl Toyota C-HR par tā pārdrošību un stila tīrību, nezaudējot sasniegto, bet piešķirot modelim jaunas kvalitātes un iespējas. Toyota C-HR Prologue konceptauto rāda, ka to var!


Attēlos – jaunais Toyota C-HR Prologue Concept

Dumpinieks ar papildu izsmalcinātību

Joprojām atšķirīgs no masveida dizaina un, iespējams, pretrunīgs, kas ir modeļa oriģinālā DNA pamatā. Lielāki riteņi ar īsākām virsbūves pārkarēm uzlabo tēlu no visiem skatpunktiem, nodrošina vienlaikus gan sportiskuma izjūtas un labāku vadāmību, gan vairāk telpas salonā un vietu bagāžai. Pozitīvi pretstati vienmēr ir modē!

Seja, ko atceras

Jaunums – HAMMERHEAD (āmurhaizivs) frontālā automašīnas daļa, kas iekļaujas 3D virsbūves arhitektūras kopumā, lai demonstrētu tikpat lielu degsmi un gatavību virzīties uz priekšu kā haizivij okeāna plašumos. Precīza organiskā dizaina valoda, kas balstīta uz pretstatiem, liek skatītāja izjūtās virsmām pārveidoties un plūst. Pilnīga novitāte – C-HR nākotnē varētu būt pieejams ar virsbūvi trijos atšķirīgos toņos vai pat ar atšķirīgām virsmu apstrādēm.

Draugos ar elektrību

Paplašināts uz elektrību kā enerģijas avotu virzīts modeļu klāsts ar efektīviem hibrīdiem un duālā DNS uzlādējamajiem (Plug-in) hibrīdiem demonstrē Toyota apņemšanos nodrošināt oglekļa neitralitāti, piedāvājot plašāku elektrifikācijas piedāvājumu Eiropas lielākajam un konkurētspējīgākajam tirgus segmentam.