Izvēlne Izvēlne
LV

Toyota un Lexus iegūst augstāko novērtējumu britu autoparku īpašnieku aptaujā

31.12.2011

Saskaņā ar jaunāko, neatkarīgo pētījumu Sewells Fleet Operator Attitude Survey (Autoparku īpašnieku attieksmes pētījums), kas veikts Lielbritānijas autoparku īpašnieku un menedžeru vidū, Toyota un Lexus zīmolu automašīnas galvenajos rādītājos pārspējušas pat drosmīgākās cerības.

Analizējot 2011. gada Britu korporatīvo autoparku īpašnieku attieksmes pētījumā iegūtos datus, autoindustrijas izpētes speciālisti secinājuši, ka „kvalitāte un drošība” un „servisa, apkopes un remonta izmaksas” (ekspluatācijas izmaksas) ir vissvarīgākie apsvērumi, pēc kuriem autoparku uzturētāji izvēlas transportlīdzekļus. Pētījums apliecina, ka tieši šīs jomas ir tās, kur Toyota zīmols saņēmis augstāko novērtējumu starp lielākajiem autoražotājiem, kas spēj piedāvāt izdevīgas ekspluatācijas izmaksas, kā arī saņemta augsta atzinība attiecībā uz automašīnu kvalitāti un drošību.

Savukārt Lexus zīmols saņēmis augstāko novērtējumu attiecībā uz ekspluatācijas izmaksām starp premium klases automašīnu ražotājiem.

Pētījumā apkopotie rezultāti uzskatāmi demonstrē autoparku īpašnieku uzticību tādiem zīmoliem kā Toyota un Lexus, kas spēj nodrošināt plašu modeļu klāstu atbilstoši ikviena klienta vajadzībām.

Evans Šeperds (Ewan Shepherd), Toyota Lexus Fleet Services ģenerāldirektors: „Mēs esam patiesi gandarīti par šī pētījuma rezultātiem. Tas ir lieliski, ka mūsu darba pūles ir atzītas un novērtētas tirgū. Autoparki arī turpmāk būs mūsu uzmanības lokā un solām strādāt vēl vairāk, lai nākamo pāris gadu laikā, klienti, kas saviem autoparkiem izvēlēsies Toyota un Lexus automašīnas, saņemtu vēl plašāku, kvalitatīvāku un inovācijām bagātāku pakalpojumu klāstu.”