Izvēlne Izvēlne
LV

„Amserv Motors” rīko grupas “Labvēlīgais tips” koncertu un kopā ar klientiem sarūpē dāvanas bērnu sociālās aprūpes centram Jelgavā

05.12.2011

Kad rudens pāriet ziemā un sākas brīnišķais Ziemassvētku gaidīšanas laiks, SIA „Amserv Motors” uz sirsnīgu un jauku pasākumu autosalona telpās š. g. 2. decembrī aicināja visus savus klientus. Pasākuma galvenais notikums – klausītāju un skatītāju tik iemīļotās grupas „Labvēlīgais tips” koncerts. Pateicamies visiem, kuri bija sarūpējuši dāvanas Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centram, kam ar „Amserv Motors” ir bijusi sadarbība arī iepriekš.

Par spīti visnotaļ netīkamajiem laika apstākļiem, piektdienas vakarā pie „Amserv Motors” autocentra „nebija, kur adatai nokrist”. Uz ielūgumu apmeklēt „Labvēlīgā tipa” koncertu bija atsaukušies teju 600 cilvēku. Pēc šī skaita tiek lēsts, ka koncerts bija viens no apmeklētākajiem līdz šim rīkotajiem „Amserv Motors” pasākumiem.

Pasākumu atklāja SIA „Amserv Motors” jaunie valdes locekļi Ints Pērkons un Armands Vimba. Ievada uzrunā viņi atgādināja, ka šim koncertam ir arī simboliska nozīme. Kā zināms, oktobra vidū negaidīti no dzīves šķīrās līdzšinējais uzņēmuma vadītājs un līdzīpašnieks Gundars Vectirāns. „Kopīgi skumstot un sērojot, kolēģu starpā uzdevām jautājumus – kā rīkoties tālāk? Kā līdzīgā situācijā būtu rīkojies Gundars?  Viņš teiktu – show must go on! Tieši tā, jo Gundars nebija no tiem, kuri ilgi ļāvās sērām. Dzīve taču turpinās un pagātni izmainīt nav iespējams,” teica I. Pērkons.

Ideja par „Labvēlīgā tipa” koncertu dzima jau senāk, Gundaram vēl esot mūsu vidū. Pēc „Amserv Motors” šā gada 8. marta svinībām, kur uzstājās šī grupa, tapa skaidrs, ka mūziķi jāaicina ciemos vēlreiz, jo dāmas par koncertu bija sajūsmā. Kālab liegt šo prieku arī kungiem?

Savu uzstāšanos „Labvēlīgais tips” sāka ar dziesmu „Čiekurs egles dēls”. Tas bija veltījums Gundaram, jo viņam šī dziesma no grupas repertuāra patika vislabāk. Koncertā izskanēja gan vecie labie hiti, gan dziesmas no pēdējiem „Labvēlīgā tipa” albumiem un arī jaunākie skaņdarbi – dziesma „250” un „Bilbao”. Pasākuma vadība tika uzticēta mūždien omulīgajam un atraktīvajam Ufo.

Līdztekus koncertam ikviens apmeklētājs varēja klātienē aplūkot jauno Toyota Yaris un divus luksusklases hibrīdus Lexus CT200h, baudīt karstvīnu vai karstu upeņu sulu ar augļiem, ko bija sarūpējušas gādīgās “Amserv Motors” kafejnīcas meitenes, un panašķēties ar „MATSS” gardajām piparkūkām un cepumiem.

Jāpiebilst, ka „Amserv Motors” autosalons tika pārvērsts īstā koncertzālē – mūziķi uzstājās uz speciāli pasākumam uzbūvētas skatuves ar iespaidīgu apgaismojumu. Lieli skatuves prožektori izgaismoja salonu „kustīgās” gaismās, radot vizuāli krāšņu efektu.

Koncerts klientiem bija ne tikai izklaides pasākums vien – jau saņemot ielūgumu, ikviens tikai aicināts sarūpēt labdarības dāvaniņu Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centram. Esam gandarīti, ka mūsu klienti un sadarbības partneri bija patiesi atsaucīgi un bērnu priekam kopā savāktas vairāk nekā 300 dažādu noderīgu dāvanu. Otrajā Adventā – svētdien, 4. decembrī, notika savdabīgs koncerta “afterparty”, kurā bijām sarūpējuši Olgas Rajeckas un viņas bērnu ansambļa koncertu bērniem un jauniešiem no Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centra. Olga ar savu bērnu komandu jautrā un sirsnīgā pasākuma laikā izdalīja bērniem mūsu klientu sarūpētās dāvanas. Tā kā dāvanu bija krietni vairāk nekā bērnu, kuri uz pasākuma brīdi dzīvoja centrā, kā pastāstīja iestādes vadītāja Maija Neilande, pārējās dāvanas tiks svētku laikā pasniegtas tiem sociālās aprūpes centra audzēkņiem, kuri šobrīd vēl mācās dažādās internātskolās un centrā atgriezīsies ziemas brīvlaikā, kā arī tiem bērniem, kuri diemžēl šobrīd atrodas rehabilitācijas vai medicīnas centros un arī mazgadīgo ieslodzījuma vietās, kā arī ļaus bērniem saņemt spožas dāvaniņas arī centra pašu rīkotās Ziemassvētku eglītes laikā. Savukārt mazos skatuves māksliniekus un “Amserv Motors” pārstāvjus bērni uzcienāja ar gardām un skaisti noformētām pašu ceptām piparkūkām.

Diskus ar 2. decembra pasākuma pilnu fotoreportāžu varēs saņemt aptuveni nedēļas laikā, piesakoties iepriekš pa telefonu 67204750 (lai apzinātu izgatavojamo disku skaitu).

Jauku svētku laiku klientiem, draugiem un partneriem vēl “Amserv Motors” komanda!