Меню Меню
RU

AMSERV MOTORS SADARBĪBĀ AR MOTO PICA PIEDĀVĀ TOYOTA KONKURSU!

07.08.2020

Konkurss norisinās tikai "Amserv Motors" Toyota autocentra “Facebook” profilā. 

Viena no Toyota leģendām ir sportiskā Supra, kuras jaunākais modelis saucas GR Supra. Šogad Supra fani var nokomplektēt savu jauno ielas sacīkšu auto arī ar ievērojami ekonomiskāku četrcilindru divu litru turbodzinēju, kas vienlaikus ļauj samazināt auto svaru par iespaidīgiem 100 kg, salīdzinot ar klasisko sešcilindru dzinēja izvēli, un mazāko dzinēju izvietot tuvāk automašīnas centram, nodrošinot labāku izsvarojumu un samazinot inerces ietekmi straujākos manevros. Jaunais dzinējs attīsta 258 Zs, kas liekas ļoti demokrātiski, bet tas netraucē GR Supra 2.0 saglabāt visas “tīrasiņu” sporta auto īpašības un apbalvot pilotu ar vēl noslīpētāku vadāmību trases virāžās un 100 km/h sasniegt iespaidīgās 5,2 sekundēs (ar Launch Control opciju).

Šādu sniegumu nodrošina ne vien dzinēja jauda, bet arī griezes moments, ko mēra Ņūtonmetros (Nm). Mūsu jautājums – cik Nm liels maksimālais griezes moments ir jaunajam GR Supra divlitru dzinējam?

  1. 360 Nm;
  2. 380 Nm;
  3. 400 Nm;
  4. 420 Nm;
  5. 440 Nm.
Toyota GR Supra 2.0 2020
Кликните на маленькие картинки чтобы открыть фото

Kas Tev jāizdara, lai varētu ņemt dalību viktorīnā? Ieraksti mūsu konkursa “Facebook” paziņojuma komentāru laukā savu atbildi!

Kā mēs izvēlamies uzvarētāju? Atlasām pareizo atbilžu sniedzējus un izlozējam vienu balvas ieguvēju starp kvalificējušajiem.

Piektdien, 7. augustā, uzzināsim veiksminieku(-ci). Balvā – kāda no lielajām (42 cm) MOTO PICA kārdinošajām picām* pēc uzvarētāja izvēles ar piegādi** vai MOTO PICA dāvanu karte 15 EUR vērtībā.


Atsauce par privātumu: Mums rūp Jūsu datu drošība, tādēļ pirms savas dalības konkursā, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/social

un vispārīgo Privātuma politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/dati

Ierakstot savu atbildi komentāru rindā Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm! Konkursa norises laiks ir no 03.08.2020. no paziņojuma mūsu profilā līdz 07.08.2020. līdz uzvarētāja paziņošanas brīdim.


Konkursu veido:

- AMSERV MOTORS Toyota autocentrs, Rīgā, Krasta ielā 3. Piezvani – 67204750

https://www.amservmotors.lv/toyota/lv
https://www.facebook.com/AmservMotors

- MOTO PICA picērija, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2. Pasūti sev picu – 29750750.

https://motopica.lv/
https://www.facebook.com/motopica/


*) Konkursa uzdevuma attēlā ir redzama pica ar iespaidīgu nosaukumu – Moto Pica!  Sastāvs – Sicīlijas mīkla, tomātu mērce, rīvēta mocarella, bekons, svaiga vista, konservēti persiki, mango mērce.

**) Picas piegāde ir iespējama (iekļauta balvā) tikai uz adresēm Rīgas pilsētas teritorijā, Mārupē un Jaunmārupē. Dāvanu kartes piegāde, savukārt, iespējama visā Latvijā.

Toyota GR Supra 2.0 2020 vidējais degvielas patēriņš kombinētajā ciklā 5,9 – 6,3 l/100 km un CO2 izmeši 135 – 143 g/km pēc korelētā NEDC. Maksimālais ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h. 

Viktorīnas uzdevuma sagatavošanā izmantoti foto no TOYOTA reklāmas un publicitātes materiāliem un picas attēls no MOTO PICA reklāmas materiāliem.