Меню Меню
RU

AMSERV MOTORS SADARBĪBĀ AR MOTO PICA PIEDĀVĀ TOYOTA KONKURSU!

27.07.2020

KONKURSS norisinās tikai "Amserv Motors" Toyota autocentra “Facebook” profilā. 

Toyota automašīnas piedāvā gan leģendāru izturību, gan komfortu un stilīgu dizainu. Vai vari uzminēt, kura Toyota jaunākā modeļa salona fragments redzams mūsu konkursa attēlā?

  1. Camry
  2. C-HR
  3. Corolla
  4. Land Cruiser
  5. RAV4

Kas Tev jāizdara, lai varētu ņemt dalību viktorīnā? Ieraksti mūsu konkursa “Facebook” paziņojuma komentāru laukā savu atbildi!

Kā mēs izvēlamies uzvarētāju? Atlasām pareizo atbilžu sniedzējus un izlozējam vienu balvas ieguvēju starp kvalificējušajiem.

Piektdien, 31. jūlijā, uzzināsim veiksminieku(-ci). Balvā – kāda no lielajām (42 cm) MOTO PICA kārdinošajām picām* pēc uzvarētāja izvēles ar piegādi** vai MOTO PICA dāvanu karte 15 EUR vērtībā.

Atsauce par privātumu: Mums rūp Jūsu datu drošība, tādēļ pirms savas dalības konkursā, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/social

un vispārīgo Privātuma politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/dati

Ierakstot savu atbildi komentāru rindā Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm! Konkursa norises laiks no 27.07.2020. no paziņojuma mūsu profilā līdz 31.07.2020. līdz uzvarētāja paziņošanas brīdim.

Konkursu veido:

- AMSERV MOTORS Toyota autocentrs, Rīgā, Krasta ielā 3. Piezvani – 67204750. 
https://www.amservmotors.lv/toyota/lv
https://www.facebook.com/AmservMotors

- MOTO PICA, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2. Pasūti sev picu – 29750750.
https://motopica.lv/
https://www.facebook.com/motopica/

*) Konkursa uzdevuma attēlā ir redzama pica ar skanīgu vārdu – Pizza Roma!  Sastāvs – Sicīlijas mīkla, tomātu mērce, Bufalo Mocarella, rukolas salāti, melnās olīves, Jamon/Prosciutto, Parmesan siers.

**) Picas piegāde ir iespējama (iekļauta balvā) tikai uz adresēm Rīgas pilsētas teritorijā, Mārupē un Jaunmārupē. Dāvanu kartes piegāde, savukārt, iespējama visā Latvijā.

Viktorīnas uzdevuma sagatavošanā izmantoti foto no TOYOTA reklāmas un publicitātes materiāliem un picas attēls no MOTO PICA reklāmas materiāliem.