Izvēlne Izvēlne
LV

Nepieradinātais Toyota C-HR dodas uz kino

19.02.2024

Pavasaris tuvojas – par to nav nekādu šaubu, jo dienas kļūst garākas un saules stari silda arvien vairāk. Tas nozīmē arī labākus braukšanas apstākļus, kas vedina domāt par to, vai nav pienācis laiks arī jaunam auto. Tas noteikti varētu būt jaunais Toyota C-HR, kas plašākai publikai tika demonstrēts šā gada 8. februārī svinīgajā autocentra “Amserv Motors” rīkotajā kino pasākumā saviem uzticamajiem draugiem un klientiem "Apollo Kino Akropole Rīga". 

Gluži kā slavena kinozvaigzne, jaunais, koši sarkanas krāsas Toyota C-HR gozējās pie kinoteātra ieejas ļaujot sevi apbrīnot visas dienas garumā ikvienam apmeklētājam. Savukārt, galvenie notikumi norisinājās vakarpusē, kad sāka ierasties pirmie lūgtie viesi – autocentra “Amserv Motors” klienti, draugi un sadarbības partneri. Viesi tika aicināti iepazīties klātienē ar jauno Toyota C-HR modeli un kopā ar “Amserv Motors” komandu noskatīties vienu no šī brīža filmu jaunumiem – spiegu trilleri Ārgails (Argylle).

Pēc saviesīgām sarunām patīkamā gaisotnē un fotografēšanos ar pasākuma galveno varoni Toyota C-HR modeli viesi ieņēma vietas lielajā IMAX kinozālē, kas aprīkota ar pasaulē vienu no pirmajām IMAX jaunajām 3D lāzerprojekcijas sistēmām un trīsdimensionālu skaņas sistēmu. Starp citu, šīs zāles ietilpība ir 277 sēdvietas un šajā pasākumā tās visas bija faktiski aizpildītas.

Pirms kino seansa “Amserv Motors” pārstāvis klātesošos iepazīstināja ar Toyota C-HR evolūciju un jaunā modeļa būtiskākajām iezīmēm. Jaunais kompaktais Toyota C-HR izskatās pilnībā atšķirīgi no sava segmenta konkurentiem, tas ir radīts bez noteikumiem, lai vēl vairāk mainītu stereotipus par pilsētas krosoveru. Īsi un vienkārši – nepieradinātais ir kļuvis vēl nepieradinātāks. Viesi tika aicināti klausīties un skatīties uzmanīgi, jo vērīgākajiem skatītājiem un rūpīgākajiem klausītājiem bija iespēja saņemt balvas. Savukārt, lai iegūtu galveno balvu – jauno Toyota C-HR uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni – tika veikta izloze. No trauka, kur atradās lapiņas ar visiem sēdvietu numuriem, galvenās balvas ieguvēju izlozēja no zāles pieaicinātais pats jaunākais pasākuma dalībnieks. Toyota C-HR uz nedēļas nogali ieguva Anita Ivanova. Tagad tikai atliek izplānot brīvdienu maršrutu. 

Pasākuma turpinājumā režisora Metjū Vona (Matthew Vaughn) asprātīgais un enerģiskais spiegu trilleris Ārgails, kurā darbība risinās apkārt pasaulei. Aizraujoša filma mazliet vairāk nekā divu stundu garumā, kas patiks gan detektīvu, gan komēdiju cienītājiem. 

“Amserv Motors” vēlas pateikt paldies visiem klientiem, draugiem un partneriem par dalību pasākumā! Mēs ceram, ka lieliski pavadījāt laiku! Īpaša pateicība "Apollo Kino Akropole Rīga" atsaucīgajiem darbiniekiem par sadarbību un organizāciju. Paldies Toyota! Lai mums visiem brīnišķīgs pavasaris un iedvesma jauniem ceļojumiem ar kādu no jaunajiem Toyota modeļiem! Patiesi – labi auto, labā vietā! 

Toyota C-HR atklāšanas pasākums kinoteātrī "Apollo Kino Akropole Rīga" 2024. gada 8. februārī. Foto: Kristaps Bardziņš
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus. Katru atsevišķo galerijas attēlu jūs varēsiet lejupielādēt no atvērtā attēla loga. Šajā izvēlnē var lejupielādēt visus galerijas attēlus vienā arhīvā.

Izziņai: Toyota C-HR vidējais degvielas patēriņš sākot no 4,7 l/100 km (pēc WLTP);
CO2 izmeši sākot no 105 g/km (pēc WLTP). Uzzini vairāk par jauno Toyota C-HR "Amserv Motors" mājaslapā un piesakies testa braucienam un piedāvājuma saņemšanai!

Pieteikt testa braucienu Pieprasīt piedāvājumu

Šobrīd pieejamas trīs Toyota C-HR spēka iekārtu komplektācijas – 1.8 Hybrid 140 e-CVT FWD, 2.0 Hybrid 200 e-CVT AWD-i un 2.0 Plug-in-Hybrid 220 e-CVT FWD, kā arī seši aprīkojuma līmeņi – Active, Style, Luxury, Premiere Edition, GR SPORT un GR SPORT Premiere Edition. Aprīkojuma līmeņu pieejamība atkarīga no dzinēja veida.

Foto: Kristaps Bardziņš.